Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κλινική

Αρχική » Oneiro » κλινική

Ονειροκρίτης κλινική - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κλινική

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κλινική

Η κλινική όπως και στην πραγματικότητα, έτσι και στο όνειρο δεν θα μπορούσε να είναι ένα μέρος αναψυχής.
Εμφανίζετε στο όνειρό μας για να μας πει ότι ξεκινάει για εμάς μια πολύ δύσκολή περίοδος, πού θα πρέπει να παλέψουμε πολύ σκληρά για να βγούμε αλώβητοι από αυτήν.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι "παίζετε" με κομπολόι, με τον γνωστό, αμέριμνο, παραδοσιακό, ελληνικό τρόπο, σημαίνει πως είστε άνθρωπος τεράστιας αντοχής οπότε τίποτε δε μπορεί να σας θίξει καίρια.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πως περπατούσατε μέσα σ' ένα όμορφο και περιποιημένο περιβόλι μαζί με το σύντροφο σας, σημαίνει πως ένας μακροχρόνιος δεσμός θα έχει ευχάριστη κατάληξη.

  • Πολλές φορές στον ύπνο μας μπορεί να δούμε ότι κουτσαίνουμε ή χάνουμε κάποιο πόδι μας. Σ’ αυτή της περίπτωση θα πρέπει να δούμε εάν έχει μουδιάσει το πόδι μας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάποιο κειμήλιο βρίσκεται στα χέρια σας, είτε αυτό είναι οικογενειακό, είτε ξένο, και το παρατηρείτε τότε δυσοίωνα είναι τα πράγματα
    στον επαγγελματικό τομέα, καθώς οι δουλειές σας ίσως βρίσκονται εκτός πορείας και κινδυνεύετε να εκτεθείτε.

  • Πολλές φορές στα όνειρα μας ενεργούμε με τρόπους περίεργους.

  • Ο κουβάς, όπως γενικά τα περισσότερα δοχεία στα όνειρα, έχει θετική ερμηνεία όταν είναι γεμάτος και αρνητική όταν είναι άδειος.
    Έτσι αν δείτε γεμάτο κουβά στα όνειρα σας θα έχετε σημαντικά κέρδη και επιτυχίες.

Εγγραφή στο RSS - κλινική