Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

υποσχέσεις

Αρχική » Oneiro » υποσχέσεις

Ονειροκρίτης υποσχέσεις - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : υποσχέσεις

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ζήλια - ζηλιάρης - ζηλιάρα

Ονειροκρίτης ζήλια - ζηλιάρης - ζηλιάρα

Όσο και αν φαίνεται παράξενο η ζήλια στα όνειρα θεωρείται σημάδι καλής λειτουργίας της ερωτικής σχέσης.

Η ζήλια εμφανίζεται στον ύπνο μας για να μας δείξει ότι η σχέση μας είναι ποιοτική και ισορροπημένη καθώς και να μας υποσχεθεί ένα καλό μέλλον για αυτήν.

Σχετικά όνειρα

  • Το να δείτε γενέθλια στο όνειρο είναι συνήθως οιωνός αναταραχών αλλά εξαρτάτε από το ποιος είχε τα γενέθλια και το αν ήταν ευχάριστο η δυσάρεστο το όνειρο. Σε κάθε περίπτωση κινηθείτε συντηρητικά στη δουλειά και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις αυτήν την περίοδο.

  • Το μήνυμα των μπράτσων εξαρτάται από τον τρόπο που θα εμφανιστούν στο όνειρο.
    Εάν δείτε λοιπόν μπράτσα δυνατά και υγιή τότε να περιμένετε κέρδη και χαρές στον οικονομικό αλλά και στον οικογενειακό τομέα.

  • Το λαγκάδι συμβολίζει εμπόδιο. Εάν δηλαδή δείτε ότι διασχίζετε ένα λαγκάδι σκοτεινό και έχετε άσχημα συναισθήματα τότε πιθανό να αντιμετωπίσετε εμπόδια σε κάποιο σας στόχο με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν την επίτευξή του.

  • Από τα πολύ παλιά χρόνια τα έρημα μέρη ή οι άδειοι χώροι, σχετίζονται άμεσα με την φιλία.
    Το ακατοίκητο μέρος όμως, δεν είναι όνειρο αποτελεί καλό σημάδι.

  • Αν ονειρευτείτε τους γονείς σας ευχαριστημένους, σημαίνει αρμονία και ευχάριστες συναναστροφές. Αυτή η περίοδος προμηνύεται, ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς.

  • Η κούκλα στα όνειρα μπορεί να συμβολίζει διάφορα πράγματα, ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου σας και την προσωπική σας ερμηνεία του. Ωστόσο, συνήθως οι κούκλες αντιπροσωπεύουν την αθωότητα, την παιδικότητα και την ανυποταξία.

Εγγραφή στο RSS - υποσχέσεις