Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σπουδαίος

Αρχική » Oneiro » σπουδαίος

Ονειροκρίτης σπουδαίος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σπουδαίος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κολάρο

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι το κολάρο από το ρούχο σας έχει κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε άβολα, δεν θα συμβούν και πολλά σπουδαία πράγματα,
παρόλα αυτά μικρές αποτυχίες που όμως θα γρήγορα θα επανέλθουν στα κανονικά επίπεδα, θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Σχετικά όνειρα

  • Είναι ένα σπανιότατο όνειρο που, όταν το βλέπουμε, εκφράζει τις ενοχές μας για πικρίες που έχουμε προκαλέσει στο παρελθόν σε αγαπημένους νεκρούς.

  • Αν σε κάποιο όνειρό σας δείτε γλάστρα η οποία είναι άδεια (χωρίς κάποιο φυτό) σημαίνει πως έχετε κενές ελπίδες, και προσδοκάτε μάταια για κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί.

  • Οι κουρτίνες στο όνειρο δηλώνουν μυστικοπάθεια. Εάν δείτε κουρτίνες που δε καλύπτουν τα παράθυρα τότε σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος κλειστός που δύσκολα αναπτύσσει σχέσεις και δένεται με ανθρώπους.

  • Εάν το ποτήρι ήταν γεμάτο στο όνειρο, θα έχετε συναισθηματική πληρότητα και οικογενειακή ευτυχία.

    Αν είναι άδειο το ποτήρι, θα χρειαστεί να βρείτε τρόπους ώστε να αντιμετωπίσετε την ρουτίνα και τα αρνητικά που την συνοδεύουν.

    Αν σπάσει το ποτήρι, ελοχεύει κίνδυνος για αρρώστια.

  • Η μάχη συμβολίζει αναστάτωση και βίαιες αλλαγές.

    Εάν δείτε ότι συμμετέχετε σε πόλεμο και βιώνετε έντονα συναισθήματα άγχους και πανικού τότε θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σας τις οποίες δεν έχετε επιλέξει εσείς.

  • Ο λαθρεπιβάτης συμβολίζει αποφυγή καταστάσεων και αρνητικά συναισθήματα.

Εγγραφή στο RSS - σπουδαίος