Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

βουνοκορφή

Αρχική » Oneiro » βουνοκορφή

Ονειροκρίτης βουνοκορφή - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : βουνοκορφή

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αντέρεισμα - κορυφογραμμή - ράχη

Ονειροκρίτης αντέρεισμα - κορυφογραμμή - ράχη

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ανεβαίνετε σ' ένα πέτρινο αντέρεισμα, σημαίνει ραγδαία άνοδο στους επιχειρηματικούς κύκλους. Θα αποκτήσετε μεγάλη εκτίμηση από τους φίλους σας και το κοινό.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δίνεται λεφτά σε ένα ζητιάνο, κάτι στο προσεχές μέλλον δεν θα πάει όσο καλά όσο περιμένατε.
    Αν όμως δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ζητιάνος, ή αν απλά δείτε κάποιον να ζητιανεύει, το όνειρό σας είναι οιωνός καλής τύχης και μεγάλης ευτυχίας.

  • Όπως και τα περισσότερα αιλουροειδή, ο πάνθηρας συμβολίζει επικίνδυνους εχθρούς που γυρεύουν να σας βλάψουν.
    Αν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας πάνθηρα να σας κυνηγάει και να σας αρπάζει, να περιμένετε αποτελεσματική επίθεση των εχθρών σας.

  • Δεν είναι λίγες οι φορές που στα όνειρά μας ερχόμαστε σε επαφή με το άγνωστο, είτε αυτό είναι κάποιον πρόσωπο, είτε κάποιο μέρος.
    Το συγκεκριμένο όνειρο ερμηνεύεται ανάλογα με τα συναισθήματα που έχετε όταν το βλέπετε.

  • Το αφρόγαλα, θεωρείται ένα πολύ καλό όνειρο το οποίο είναι συνδεδεμένο με την ευμάρεια και την καλοτυχία.

    Αν είδατε στο όνειρο σας σερβιρισμένο αφρόγαλα, σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες ιδιαιτέρως επικερδείς δοσοληψίες ή ακόμα και επιχειρήσεις.

  • Τα νομίσματα στα όνειρα συμβολίζουν συκοφαντίες και διενέξεις.

    Όσο πολυτιμότερα είναι, τόσο μεγαλύτερα και τα μπλεξίματα που θα έχετε.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι προσφέρετε ή σας προσφέρουν νομίσματα, τότε θα προξενήσετε ή θα σας προξενήσουν άλλοι επιπλοκές και στενοχώριες.

  • Ένα όνειρο αυτού του είδους μερικές φορές είναι καλός οιωνός και σημαίνει, ύστερα από απειλητικές καταστάσεις, επιτυχία και πνευματική αναζωογόνηση. Ειδικά αν διανύετε περίοδο στην ζωή σας όπου έχετε άγχος λόγω δύσκολων καταστάσεων που αντιμετωπίζετε.

Εγγραφή στο RSS - βουνοκορφή