Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κακοτυχίες

Αρχική » Oneiro » κακοτυχίες

Ονειροκρίτης κακοτυχίες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κακοτυχίες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στον ύπνο σας σάς χαϊδεύει ένα αεράκι δροσερό, τότε απλά σας δηλώνει το όνειρό σας ότι ήρθε η ώρα σας να ξεκουραστείτε.
    Έγνοιες - βάσανα που σας έχουν ταλαιπωρήσει και παρελθοντικές καταστάσεις που σας κρατάνε "πίσω" θα ξεπεραστούν σας αεράκι!

  • Τα κουκούλια στα όνειρα συνήθως προμηνύουν επαγγελματικές επιτυχίες και μεγάλη κερδοφορία ή ανάπτυξη.
    Σημειολογικά κρύβουν την υπόσχεση για νέα ξεκινήματα και μεταμόρφωση όπως ακριβώς συμβαίνει και στην φύση με τις πεταλούδες.

  • Η παρουσία του κλέφτη στα όνειρα ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως.

    Η πιο έγκυρη ερμηνεία θέλει τον κλέφτη θετικό σύμβολο, αφού τελεί υπό την προστασία του Θεού του εμπορίου, του Ερμή.

  • Παρόλο που το υλικό αυτό είναι πολύτιμο λόγω της σπανιότητας του, στα όνειρα δεν θεωρείται ιδιαίτερα καλός οιωνός.
    Όταν στον ύπνο σας δείτε τον περιβάλλοντα χώρο να αποτελείται από ξύλινα αντικείμενα (εβένινα), τότε θα σας παρουσιαστούν έντονες αλλά προσωρινές δυσκολίες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι δεν φοράτε ρούχα, είναι προμήνυμα για σκάνδαλα και επιπόλαιες συναλλαγές. Αν στον ύπνο σας δείτε ότι γδύνεστε οικειοθελώς για οποιονδήποτε λόγο, αυτό σημαίνει ότι σύντομα ανήθικες πράξεις που έχετε κάνει στο παρελθόν θα αποκαλυφθούν και θα κατηγορηθείτε για αυτές.

  • Θεία σκεύη ονομάζουμε κυρίως τα σκεύη που χρησιμοποιεί ο ιερέας για την τέλεση της θείας λειτουργίας αλλά έτσι ονομάζονται και τα σκεύη που χρησιμοποιούνται και στις υπόλοιπες ιερές τελετές και άλλες λειτουργικές ανάγκες.

Εγγραφή στο RSS - κακοτυχίες