Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

παραμελώ

Αρχική » Oneiro » παραμελώ

Ονειροκρίτης παραμελώ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : παραμελώ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γραφομηχανή

Αν δείτε στο όνειρό σας γραφομηχανή, αυτό σίγουρα είναι ένα σημάδι υπενθύμισης του μαθηματικού τρόπου σκέψης που έχετε και οπωσδήποτε ένας τρόπος να σας πει ο εαυτός σας πως έχετε παραμελήσει πολύ την ερωτική σας ζωή.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρο είστε μέσα σε λεωφορείο το οποίο είναι άνετο και η διαδρομή ευχάριστη, θα έχετε θετική έκβαση σε κάποια θέματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό.

    Αν είστε επιβάτης σε λεωφορείο ασφυκτικά γεμάτο, τα προβλήματα που σας απασχολούν θα είναι κοπιαστικά στην επίλυση τους.

  • Το λίχνισμα στα όνειρα συμβολίζει μία περίοδο ανοργανωσιάς και στρουθοκαμηλισμού.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πως περπατούσατε μέσα σ' ένα όμορφο και περιποιημένο περιβόλι μαζί με το σύντροφο σας, σημαίνει πως ένας μακροχρόνιος δεσμός θα έχει ευχάριστη κατάληξη.

  • Αν δείτε την κολόνα σαν θεμελιώδες στοιχείο ενός οικήματος, σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος με ήθος και αρχές, που τα καταφέρνει πολύ καλά στις δυσκολίες.
    Αν δείτε ότι γκρεμίζετε κολόνες, τότε το όνειρό σας είναι ένα σημάδι ότι θα περάσετε μεγάλες φουρτούνες.

  • Οι ακραίες καιρικές συνθήκες στα όνειρα προοιωνίζουν κακά μαντάτα και μας εφιστούν την προσοχή.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά κι αναίτια το σώμα σας ή το σώμα κάποιου δικού σας γέμισε πληγές, είναι πολύ πιθανό να απειληθείτε από σοβαρή αρρώστια.

    Αν δείτε ότι πληγωθήκατε από άνθρωπο ή σε ατύχημα και η πληγή βγάζει άφθονο αίμα, θα ευεργετηθείτε από άνθρωπο που δεν περιμένατε.

Εγγραφή στο RSS - παραμελώ