Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έτοιμος

Αρχική » Oneiro » έτοιμος

Ονειροκρίτης έτοιμος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έτοιμος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γυαλιά

Ονειροκρίτης γυαλιά

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε γυαλιά λόγω κάποιας πάθησης που έχετε στα μάτια τα νέα δεν είναι καλά καθώς είναι βέβαιο ότι κάποιος ετοιμάζετε πολύ σύντομα να σας βλάψει.

Στην περίπτωση που φοράτε γυαλιά ηλίου πάλι θα βλαφτείτε αλλά αυτή την φορά από τον ίδιο σας τον εαυτό.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε ρούχο με μεγάλες και βαθιές τσέπες, σημαίνει πως είστε άτομο φιλόδοξο και βιαστικό.
    Οι αφύσικα μικρές τσέπες δείχνουν χαρακτήρα μίζερο και μικρόψυχο.
    Τσέπες γεμάτες λεφτά, προαναγγέλλουν φτώχεια.
    Τσέπες άδειες, πλούτο.

  • Ο κρεοπώλης στα όνειρα αποτελεί μία διφορούμενη φιγούρα.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε κρεοπώλης, τότε πιθανό να διανύσετε μία περίοδο ευνοούμενη από την τύχη όπου θα νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων και να περιμένετε απρόσμενες επιτυχίες.

  • Αν δείτε ότι είστε μπλεγμένος σε δικαστικό αγώνα, ανεξάρτητα από το αν είστε κατήγορος ή κατηγορούμενος, θα περάσετε μια περίοδο που θα την χαρακτηρίσουν αλλεπάλληλες αποτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Όσο περίεργο και να φαίνεται σε μερικούς, έχει επιβεβαιωθεί στην πάροδο του χρόνου, πως η εμφάνιση τεράτων στον ύπνο μας σχετίζονται άμεσα με την κατάσταση που επικρατεί στον οικογενειακό μας κύκλο.
    Φυσικά το όνειρο αυτό δεν έχει χαρούμενα μαντάτα να μας φέρει.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε τοπίο παραδεισένιο κι έχετε την αίσθηση μιας άλλης ζωής, απαλλαγμένης από κάθε βάρος και περίσκεψη, τότε το μέλλον σας προδιαγράφεται δημιουργικό, απρόσκοπτο και εξασφαλισμένο.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι θυμιατίζετε - λιβανίζετε σημαίνει ότι έχετε την εμμονή να κολακεύετε τους γύρω σας απροκάλυπτα κάτι το οποίο δεν λειτουργεί προς όφελος σας στην πραγματικότητα.

Εγγραφή στο RSS - έτοιμος