Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

συκοφαντία

Αρχική » Oneiro » συκοφαντία

Ονειροκρίτης συκοφαντία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : συκοφαντία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

διαφήμιση - διαφημιστής

Η διαφήμιση στα όνειρα έχει αντίθετη ερμηνεία από την στην πραγματικότητα και ο ονειροκρίτης προειδοποιεί :
Η διαφήμιση στο όνειρο προμηνύει αισχρή συκοφαντία ή δημόσιο εξευτελισμό.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι κρατάτε στο χέρι σφιχτά οποιαδήποτε λαβή κυρίως λαβή σπαθιού ή όπλου, σημαίνει πως εξουσιάζετε τα πάθη σας και εκμεταλλεύεστε τις αδυναμίες των άλλων.
    Είστε ένας τολμηρός αγωνιστής και μαχητής ανελέητος.

  • Η λεύκα συμβολίζει ηρεμία.
    Εάν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας λεύκα, σε όποια κατάσταση κι αν τη δείτε, συμβολίζει οικογενειακή ηρεμία η οποία θα διώξει τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζατε και θα σας βοηθήσει στο να ξανανιώσετε δημιουργικοί.

  • Αν δείτε όνειρο στο οποίο είστε διερμηνέας - μεταφραστής, πρόκειται να διανύσετε μία δύσκολη περίοδο στη ζωή σας.
    Θα χάσετε την εμπιστοσύνη που είχατε από κάποιους ανθρώπους και θα έχετε αποτυχίες, σε επαγγελματικό τομέα και γενικότερα σε κοινωνικό επίπεδο.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γνωρίζετε κάποιον, η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με το φύλο του ατόμου που θα γνωρίσετε.

    Αν το άτομο που θα γνωρίσετε είναι του ίδιου φύλου, οι καινούργιες προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι καλές και θα πρέπει να είστε θετικοί ως προς αυτές.

  • Στον ονειροκρίτη, ο αετός συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Μπορεί να υποδηλώνει ότι έχετε ανάγκη να αποκτήσετε μια πιο ανεξάρτητη και δυναμική προσωπικότητα, ή να επιδιώξετε μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία στη ζωή σας.

  • Η λαιμαργία δεν αποτελεί καλό σύμβολο στα όνειρα.
    Εάν δείτε να τρώτε με λαιμαργία τότε πιθανό να προκύψουν καταστάσεις αρκετά αγχωτικές στις οποίες αν δεν προσέξετε και δεν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας να μην σας βγουν σε καλό και να σας στοιχίσουν συναισθηματικά.

Εγγραφή στο RSS - συκοφαντία