Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σερβίρισμα

Αρχική » Oneiro » σερβίρισμα

Ονειροκρίτης σερβίρισμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σερβίρισμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

δίσκος

Αν δείτε στον ύπνο σας δίσκο τότε θα λάβετε πολλές ,πιθανός προσοδοφόρες, επαγγελματικές προτάσεις.
Αρκεί ο δίσκος να μην έχει γλυκά, γιατί τότε θα σας κάνουν δόλιες προτάσεις και θα βρεθείτε μπλεγμένος, εκτός κι αν δεν δεχτείτε το κέρασμα, που σημαίνει ότι δε θα πέσετε στην παγίδα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε την κολόνα σαν θεμελιώδες στοιχείο ενός οικήματος, σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος με ήθος και αρχές, που τα καταφέρνει πολύ καλά στις δυσκολίες.
    Αν δείτε ότι γκρεμίζετε κολόνες, τότε το όνειρό σας είναι ένα σημάδι ότι θα περάσετε μεγάλες φουρτούνες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας θάλασσα ταραγμένη και άγρια, φυλαχτείτε από τους κινδύνους που περικλείει κάτι που επιχειρείτε.

    Θα πρέπει να μελετήσετε ξανά, προσεκτικά τα σχέδια σας, έστω και αν χρειάζεται να αναβάλετε για λίγο την ολοκλήρωση τους.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κολυμπάτε ή απλώς βρίσκεστε στο βυθό της θάλασσας ή κάποιας λίμνης, είναι σημάδι ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα με την υγεία σας και θα ήταν καλό να κάνετε το συντομότερο γενικές ιατρικές εξετάσεις

  • Το να βλέπετε τον εαυτό σας στο όνειρό σας σαν ξενοδόχο (αν δεν είστε στην πραγματική σας ζωή), είναι ένα λαμπρό σημάδι πως σύντομα θα έχετε επαγγελματική και οικονομική άνθιση.

  • Στα όνειρα γενικά τα περιττώματα συμβολίζουν οικονομικό κέρδος.

    Εάν δείτε ότι έχετε διάρροια, τότε να περιμένετε ένα πιθανό αλλά και αναπάντεχο οικονομικό κέρδος το οποίο θα έρθει γρήγορα.

  • Οι εκδρομές είναι πάντα ευχάριστες και φυσικά στην ερμηνευτική των ονείρων αποτελούν από τους καλύτερους οιωνούς!
    Να περιμένετε ευχάριστα γεγονότα στα ερωτικά και στα προσωπικά εάν δείτε στον ύπνο σας ότι ετοιμάζεστε να πάτε εκδρομή.

Εγγραφή στο RSS - σερβίρισμα