Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δίχτυα

Αρχική » Oneiro » δίχτυα

Ονειροκρίτης δίχτυα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δίχτυα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

δίχτυα - δίχτυ

Το δίχτυ - δίχτυα θεωρείται καθαρά ερωτικής σημασίας όνειρο.
Είτε θα βρείτε τον έρωτα αν τα δίχτυα είναι γεμάτα ψάρια, είτε έχετε πολλές πιθανότητες να γυρίσει να σας κοιτάξει, αν τα πλέκετε τα δίχτυα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι παρασκευάζετε βούτυρο χτυπώντας το γάλα, θα σας ανατεθεί δύσκολο έργο, αλλά με την ευφυΐα και τη εργατικότητα σας θα το φέρετε σε πέρας και θα ευημερήσετε.

  • Αν δείτε ασπρόρουχα καθαρά και τακτοποιημένα, ξαφνική ευτυχία και πιθανή κληρονομιά.

    Αν είναι βρώμικα ή κουρελιασμένα, αρρώστια, φτώχεια.

    Αν είναι πλυμένα και καθαρά, αλλά άτακτα βαλμένα σε κάποιο συρτάρι ή πάγκο, πρόσκαιρες δυσκολίες που γρήγορα θα ξεπεραστούν.

  • Καθώς ο τουρισμός είναι πια κομμάτι της ζωής μας, είναι πολύ φυσικό να επηρεάζονται και τα όνειρά μας και να προκύπτουν καινούργια ονειρικά σύμβολα προς ερμηνεία.

  • Όπως όλα τα όνειρα όπου το κυρίως χαρακτηριστικό τους είναι το άλογο (εφόσον το όνειρο δεν αποτελεί εφιάλτη ή μας αφήνει κακή αίσθηση) η επέλαση του ιππικού στα όνειρα μας είναι ένα πολύ θετικό σημάδι το οποίο σηματοδοτεί την ευημερία και την ευδαιμονία.

  • Αν στο όνειρό σας ακούσετε χαρούμενους χτύπους καμπάνας να περιμένετε χαρμόσυνες ειδήσεις.
    Αν όμως ακούσετε δυσάρεστους ήχους καμπάνας τότε το σύντομο μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο και έντονο.

  • Ο βασιλιάς των ζώων! Το δυνατό και περήφανο αυτό ζώο, συμβολίζει, στα όνειρα μας επιτυχίες και κατακτήσεις, δύναμη και δόξα.

Εγγραφή στο RSS - δίχτυα