Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μούρα

Αρχική » Oneiro » μούρα

Ονειροκρίτης μούρα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μούρα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

βατόμουρα

Ονειροκρίτης βατόμουρα

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με βατόμουρα δεν είναι καθόλου καλοί οιωνοί, καθώς προμηνύουν γλυκόπικρες καταστάσεις όπως και η γεύση τους..

Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας βατόμουρα, θα πρέπει να περιμένετε άσχημα νέα.

μουριά - μούρα

Ονειροκρίτης μουριά - μούρα

Τα μούρα είναι οιωνός για στενοχώρια.

Εάν δείτε στο όνειρό σας μουριά γεμάτη μούρα τότε να περιμένετε ειδήσεις που θα σας στενοχωρήσουν αλλά σύντομα θα το ξεπεράσετε.

Εάν όμως δείτε ότι κόβετε και τρώτε μούρα, να περιμένετε πίκρες και στενοχώριες που θα σας ταρακουνήσουν.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι καπνίζετε πούρο, ενώ δεν είστε καπνιστής - καπνίστρια, να είστε σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσετε πιθανές δυσάρεστες εξελίξεις σε υπόθεση την οποία θεωρούσατε δεδομένη, και η οποία μπορεί να αποδειχθεί οικονομικά και ηθικά ζημιογόνος.

  • Κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι φοράς χειροπέδες, θα γνωρίσεις μεγάλους νίκες.

    Στα επαγγελματικά σου θα σε αναγνωρίσουν οι ομότιμοι αλλά και οι ανώτεροί σου, ενώ αν έχεις δική σου επιχείρηση θα βγάλεις πολλά λεφτά.

  • Στην περίπτωση που στο όνειρό σας δείτε σωρούς με ξύλα μέσα στο σπίτι σας, θα πρέπει να περιμένετε μία δύσκολη περίοδο ίσως και αρρώστιες μέσα στην οικογένειά σας.
    Στην περίπτωση που εσείς κουβαλάτε ξύλα, βρίσκεστε μπροστά από δύσκολες καταστάσεις.

  • Τα όνειρα στα οποία ισορροπούμε σε κάποιο σκοινί ή ύψος υπάρχει πιθανότητα να οφείλονται σε κάποια φοβία που έχουμε (έστω και υποσυνείδητα) σχετική με τα ύψη.

    Εφόσον δεν συντρέχει κάποια φοβία με τα ύψη το όνειρο έχει πολύ συγκεκριμένη ερμηνεία.

  • Το μοσχάρι στα όνειρα συμβολίζει στενοχώρια και δυσκολίες.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας μοσχάρια ζωντανά σημαίνει ότι τυχόν δουλειές που έχετε αφήσει λόγω τεμπελιάς την περίοδο εκείνη, θα τις βρείτε μπροστά σας και θα σας δημιουργήσουν μπελάδες και στενοχώριες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φτιάχνετε κάτι που σχετίζονται καρφιά ή καρφώνετε ένα κάδρο στον τοίχο, σε οποιαδήποτε περίπτωση το καρφί είναι εχθρός που καραδοκεί και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί.
    Και ακόμη θα γίνει κάτι που θα σας κλονίσει σοβαρά.

Εγγραφή στο RSS - μούρα