Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πικάπ

Αρχική » Oneiro » πικάπ

Ονειροκρίτης πικάπ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πικάπ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μουσική - μελωδία

Ονειροκρίτης μουσική - μελωδία

Η μουσική στα όνειρα συμβολίζει κάτι ευχάριστο.

Συγκεκριμένα, εάν δείτε ότι ακούτε μουσική και ακούτε αυτόν ήχο στον ύπνο σας, να περιμένετε απολαύσεις και μικροχαρές που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Σχετικά όνειρα

  • Όταν μιλάμε για σπάργανα στον ονειρικό μας κόσμο, αναφερόμαστε κυριολεκτικά στις υφασμάτινες ταινίες που κάλυπταν παλιά τα μωρά.

  • Όσο περίεργο και να φαίνεται σε μερικούς, έχει επιβεβαιωθεί στην πάροδο του χρόνου, πως η εμφάνιση τεράτων στον ύπνο μας σχετίζονται άμεσα με την κατάσταση που επικρατεί στον οικογενειακό μας κύκλο.
    Φυσικά το όνειρο αυτό δεν έχει χαρούμενα μαντάτα να μας φέρει.

  • Αν και η σερενάτα πιο πολύ θα λέγαμε ότι μας οδηγεί σε όμορφες ρομαντικές στιγμές, ωστόσο όταν εμφανίζεται στα όνειρα προμηνύει κλονισμό των ερωτικών μας σχέσεων, ζήλια σε πολύ μεγάλο βαθμό που μπορεί να προέρχεται είτε από εσάς ή είτε από το έτερο σας ήμισυ.

  • Το ξέγνοιαστο, χαριτωμένο και βραχύβιο αυτό έντομο, εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο για να μας προαναγγείλει την μεταμόρφωση της ζωής μας προς το καλύτερο.

  • Η λαχανόπιτα όπως και τα λάχανα κατά τη βρώση τους, συμβολίζουν απρόσμενες εξελίξεις και γενικά καταστάσεις που δεν θα περιμένατε να συμβούν είτε με θετικά είτε με αρνητικά αποτελέσματα.

  • Το λάδι συμβολίζει ευχάριστα συναισθήματα και ευημερία.

    Εάν δείτε ντενεκέδες ή δοχεία ή κουτιά που περιέχουν λάδι σε μεγάλη ποσότητα, πιθανό να σας συμβεί κάτι πολύ ευχάριστο που θα βελτιώσει σημαντικά την οικονομική σας κατάσταση.

Εγγραφή στο RSS - πικάπ