Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ναύσταθμος

Αρχική » Oneiro » ναύσταθμος

Ονειροκρίτης ναύσταθμος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ναύσταθμος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ναύσταθμος - λιμάνι

Ο ναύσταθμος στο όνειρο συμβολίζει μετακίνηση.
Εάν λοιπόν δείτε ναύσταθμο γεμάτο με πολεμικά πλοία τότε πιθανό εκείνη την περίοδο να αναγκαστείτε να μετακινηθείτε είτε μόνοι σας είτε με την οικογένειά σας.

Σχετικά όνειρα

  • Ο σουγιάς μπορεί στην πραγματική μας ζωή να αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο που μας λύνει τα χέρια, στα όνειρά μας όμως δεν έχει καθόλου αυτήν την ερμηνεία.
    Αν δούμε στο όνειρό μας σουγιά θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα εντάσεις, τσακωμούς και ερωτικές απιστίες.

  • Τα κούμαρα συμβολίζουν οικογενειακή θαλπωρή, ζεστασιά και ευχάριστες μελλοντικές στιγμές.
    Εάν δείτε κούμαρα πάνω σε κουλούρια είτε κρεμασμένα στον τοίχο ή σε δέντρο σ’ ένα χριστουγεννιάτικο περιβάλλον, να περιμένετε επιτυχία στον ερωτικό τομέα.

  • Τα κουτιά στο όνειρο αντικατοπτρίζουν τον μικρόκοσμό μας. Συγκεκριμένα εάν δείτε κλειστά κουτιά σημαίνει ότι κάποια άτομα από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον σας κρύβουν πράγματα και δεν είναι αξιόπιστοι.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε γυαλιά λόγω κάποιας πάθησης που έχετε στα μάτια τα νέα δεν είναι καλά καθώς είναι βέβαιο ότι κάποιος ετοιμάζετε πολύ σύντομα να σας βλάψει.

    Στην περίπτωση που φοράτε γυαλιά ηλίου πάλι θα βλαφτείτε αλλά αυτή την φορά από τον ίδιο σας τον εαυτό.

  • Μία βόλτα στην παραλία αν όχι για όλο τον κόσμο για τον περισσότερο αποτελεί μια κατάσταση που προσφέρει ξεκούραση και ευχαρίστηση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βάζετε κολόνια, τότε το όνειρό σας αποτελεί ένα σημάδι ότι δεν είστε έτοιμος να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που πρόκειται να βρεθούν μπροστά σας.

    Είναι όμως και μια βοήθεια, γιατί σας εφιστά την προσοχή για να διορθώσετε τα λάθη σας.

Εγγραφή στο RSS - ναύσταθμος