Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μπαλτάς

Αρχική » Oneiro » μπαλτάς

Ονειροκρίτης μπαλτάς - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μπαλτάς

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

χασάπης

Ο χασάπης ίσως να μην είναι και το πρώτο επάγγελμα που μας έρχεται στο μυαλό για να περιγράψουμε όμορφες και ευγενείς καταστάσεις, όμως αντίθετα με αυτό που σκεφτόμαστε όταν δούμε με οποιονδήποτε τρόπο χασάπη στον ονειρικό μας κόσμο θα πρέπει σύντομα να περιμένουμε μια ευτυχισμένη περίοδο σε όλου

μπαλτάς

Ο μπαλτάς ,πιθανότατα λόγω της χρήσης του, έχει επικρατήσει στα όνειρα να συμβολίζει την αποφασιστικότητα.
Εάν δείτε ότι κρατάτε μπαλτά είτε τον χρησιμοποιείτε είτε απειλείτε κάποιον άνθρωπο με αυτό, τότε σε κάποια προβλήματα ή διλήμματα που θα σας προκύψουν,

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι είστε αυτοκράτορας σε κάποιο βασίλειο, σημαίνει έπαρση και κακές αποφάσεις από τις οποίες το όνειρο σας προειδοποιεί να προστατευτείτε.

  • Αν δείτε πως διηγούσασταν κάποιο ανέκδοτο, σημαίνει ότι θα προτιμήσετε μια εύθυμη συντροφιά από μιαν άλλη που έχει πνευματικά ενδιαφέροντα, και πως οι υποθέσεις σας θα είναι το ίδιο ασταθείς με σας. Το όνειρο σας λέει ,διακριτικά, ότι χάνετε την ουσία των πραγμάτων.

  • Τα φρούτα ή αλλιώς οπωρικά όταν κάνουν την εμφάνιση τους στα όνειρά μας, έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο τα βλέπουμε.
    Αν τα φρούτα είναι καλά γινωμένα και εύγευστα, τότε προμηνύουν επιτυχίες αλλά και χαρές σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

  • Ο πατσάς στην πραγματική ζωή λένε ότι "στρώνει το στομάχι", έτσι και όταν κάνει την εμφάνισή του στον ονειρικό μας κόσμο, με οποιονδήποτε τρόπο στρώνει κατά κάποια έννοια όποιον τομέα της ζωής μας δεν πάει καλά.
    Πιο συγκεκριμένα προαναγγέλλει ευχάριστη ζωή και κερδοφόρες επενδύσεις.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε ηγέτης, δηλαδή αρχηγός μια πολιτικής ή στρατιωτικής ομάδας, αυτό σημαίνει ότι η κενοδοξία σας, θα σας οδηγήθηκε σε πλήρη γελοιοποίηση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε πεθερό ή πεθερά, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει δεδομένου ότι είστε ανύπαντροι, θα περάσετε μια περίοδο μεγάλης έντασης στις σχέσεις σας με πρόσωπα αγαπημένα.

Εγγραφή στο RSS - μπαλτάς