Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μπάρα

Αρχική » Oneiro » μπάρα

Ονειροκρίτης μπάρα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μπάρα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Το ξανθό χρώμα στον ονειρικό μας κόσμο, έχει προκαλέσει μεγάλη σύγχυση σχετικά με την ερμηνεία του.
    Όταν βλέπουμε άγνωστα ξανθά πρόσωπα, θα πρέπει να περιμένετε σύντομα κάποιος να σας εξαπατήσει.
    Παρόλα αυτά τις περισσότερες φορές η ερμηνεία είναι θετική.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας άχυρο, σημαίνει μια άκαρπη επιχείρηση και κακή κατάσταση υγείας που θα δημιουργήσουν μεγάλη στενοχώρια σε εσάς αλλά και στους κοντινούς σας.

  • Αν δείτε άδειες γυάλες, σημαίνει φτώχεια και απόγνωση. Προσέξτε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχόλια γύρω από εσάς, τόσο για ένα επαγγελματικό θέμα όσο και για την κοινωνική σας ζωή.

  • Αν δείτε σε όνειρο πλοίο στον ορίζοντα που ταξιδεύει αμέριμνα, σημαίνει επιτυχίες και χαρές ξένες που δε θα σας ακουμπήσουν.

    Αν δείτε ότι είστε επιβάτης πλοίου σε ταξίδι αναψυχής, να περιμένετε ευόδωση των επαγγελματικών και αισθηματικών σας υποθέσεων.

  • Αν ονειρευτείτε γιασεμί, ο οικονομικός τομέας υπόσχεται πολλά για όσους από εσάς κινηθήκατε μεθοδικά και με συνέπεια στο επόμενο διάστημα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας γιασεμί, σημαίνει ότι σύντομα θα απολαύσετε μεγάλες ευχαριστήσεις, αλλά που θα είναι φευγαλέες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περιβάλλεστε από πολύ κόσμο, ή απαρτίζετε το πλήθος κάποιας συγκέντρωσης και βρίσκεστε σε δρόμο ή πλατεία, σας περιμένει μεγάλη αναστάτωση στον επαγγελματικό τομέα.

Εγγραφή στο RSS - μπάρα