Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

στήριξη

Αρχική » Oneiro » στήριξη

Ονειροκρίτης στήριξη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : στήριξη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μπαστούνι

Ονειροκρίτης μπαστούνι

Το μπαστούνι είναι στα όνειρα ένα σύμβολο ισχύος και δύναμης.
Εάν δείτε ότι κρατάτε ή περπατάτε με ένα μπαστούνι σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος που πατάτε γερά στα πόδια σας και πετυχαίνετε τους στόχους που θέτετε με κάθε κόστος ενώ ταυτόχρονα προστατεύεστε από άτομα με εξουσία.

Σχετικά όνειρα

  • Ενώ η αιχμαλωσία έχει σαφώς αρνητική αίσθηση, σε κάθε της μορφή στην πραγματικότητα, στα όνειρα συνήθως σημαίνει το ακριβώς αντίθετο!
    Όσο δυσάρεστο και αν μας φαίνεται ένα όνειρο, στο οποίο γινόμαστε μάρτυρες ή είμαστε θύματα αιχμαλωσίας, μόνο καλά μπορούμε να περιμένουμε απ' αυτό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι απλώνετε ρούχα, η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με το φύλλο σας.

    Αν είστε άντρας και δείτε στον ύπνο σας ότι απλώνετε ρούχα, αυτό σημαίνει ότι διανύετε μία περίοδο που παίρνετε αποφάσεις ζωής και για αυτό θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

  • Τα ερπετά στα όνειρα έχουν συχνά διφορούμενη ερμηνεία και εξαρτάται από τι είδατε ακριβώς.

    Γενικά αν δείτε βόα στο όνειρο σας και η θέα του φιδιού σας δημιούργησε δυσφορία - αηδία, σημαίνει θυελλώδεις καταστάσεις και μεγάλη κακοτυχία, θα ακολουθήσει απογοήτευση από τους ανθρώπους.

  • Πρόκειται για το γνωστό ναρκωτικό που προέρχεται από την παπαρούνα.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε ένα τεκέ όπου καπνίζουν όπιο, ανεξάρτητα από το αν καπνίζετε κι εσείς ή όχι ή αν εστιάσετε σε όπιο με οποιονδήποτε τρόπο,

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε καμάκι και ετοιμάζεστε για κάποιου είδους επίθεση, το ίδιο περίπου σημαίνει και στην πραγματικότητα.
    Ότι είστε δυνατός, αποφασισμένος και μάχιμος, έτοιμος να τα βάλετε με οτιδήποτε σταθεί εμπόδιο στην ζωή σας.

  • Το ήρεμο και θωπευτικό κυματάκι, στα όνειρα, δείχνει ζωή γαλήνια και ευχάριστη, που δεν πρόκειται να την αναστατώσουν φουρτούνες και καταιγίδες.

    Αν δείτε κύματα αφρισμένα και θάλασσα θυμωμένη, να περιμένετε οικονομικές ζημιές και αποτυχίες στα επαγγελματικά σας.

Εγγραφή στο RSS - στήριξη