Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μπουκάλια

Αρχική » Oneiro » μπουκάλια

Ονειροκρίτης μπουκάλια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μπουκάλια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η διαθήκη στα όνειρα έχει αρνητική χροιά υπό την έννοια της παράδοσης του εαυτού μας και της παραίτησης που υπονοεί σε ψυχολογικό επίπεδο. Έτσι εκτός και αν προκύπτει ονειρική έκφανση λόγω καταστάσεων στην πραγματική σας ζωή, η παρουσία της διαθήκης σε όνειρο έχει τις εξής ερμηνείες :

  • Το πεπόνι είναι ένα παραδόξως αρνητικό ονειρικό σύμβολο.

    Αν δείτε πεπόνια σε μποστάνι, να περιμένετε άσχημη τροπή στα οικονομικά σας, περιπλοκές στην υγεία σας και ναυάγιο στα αισθηματικά σας.

  • Αν δείτε ράφια σε όνειρο γεμάτα αντικείμενα ή εμπορεύματα ταχτικά στοιβαγμένα, προοιωνίζουν υλική ευημερία και σταθερό μέλλον χωρίς σκαμπανεβάσματα.
    Ενώ αν στο όνειρο είδατε ράφια άδεια, σκονισμένα και παλιά, προειδοποιούν για μεγάλες οικονομικές αποτυχίες.

  • Ανάλογα με τον τρόπο που θα δείτε το συγκεκριμένο όνειρο αλλάζει και η ερμηνεία του.
    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι εσείς ο ίδιος είστε συμβολαιογράφος, χωρίς όμως να ισχύει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα ,θα πρέπει να περιμένετε άνθιση των επαγγελματικών σας υποθέσεων.

  • Σε οποιαδήποτε περίπτωση το χάδι όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο αποτελεί έναν καλό οιωνό.

    Στην περίπτωση που δείτε στον ύπνο σας ότι χαϊδεύετε κάποιο άτομο ή κάποιο ζώο στοργικά, τότε αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως είστε ένας χαρακτήρας ευαίσθητος και συμπονετικός.

  • Η λεκάνη έχει τους ίδιους συμβολισμούς με το δοχείο.
    Εάν δείτε στο όνειρο μία λεκάνη γεμάτη με ρούχα, πράγματα δεν έχει σημασία και η λεκάνη να είναι εμφανώς καινούρια και καθαρή τότε προμηνύονται θετικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα και στιγμές χαράς και ικανοποίησης.

Εγγραφή στο RSS - μπουκάλια