Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμελής

Αρχική » Oneiro » αμελής

Ονειροκρίτης αμελής - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμελής

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μυθιστόρημα - νουβέλα

Αν δείτε σε όνειρο ότι διαβάζετε μυθιστόρημα και το απολαμβάνετε, σημαίνει ότι είστε άνθρωπός ανέμελος και πιθανόν αμελής στις υποχρεώσεις σας.
Συμβουλευθείτε επίσης τη λέξη ΒΙΒΛΙΟ.

Σχετικά όνειρα

  • Ο εκτροχιασμός και γενικά η απώλεια μιας σταθερής πορείας στα όνειρα είναι κακός οιωνός και θα πρέπει να επιδείξετε πρόνοια και ηρεμία για να αντεπεξέλθετε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γυμνάζεστε σε ένα γυμναστήριο, τότε το όνειρό σας αποτελεί ένα σημάδι, ότι ο δυναμικός και ρωμαλέος χαρακτήρας σας θα σας οδηγήσει σύντομα στην επιτυχία.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι διακινείτε πλαστά χρήματα, σημαίνει πως είστε άτομο αποφασισμένο να επιτύχει με κάθε τίμημα.

    Αν δείτε ότι σας δίνουν πλαστό χρήμα, προσέξτε μην πέσετε θύμα σκευωρίας ή απάτης.

  • Η μεγάλη και έντονη λάμψη στα όνειρά μας η οποία δε μας καίει και δε μας απειλεί συμβολίζει μία περίοδο δημιουργίας και δυναμισμού στην οποία θα βρεθείτε και θα σας οδηγήσει σε επιτυχία και αναγνώριση.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι βρίσκεστε σε ένα χορό και μάλιστα συμμετέχετε με θέρμη, θα έχετε επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα που θα σας αναζωογονήσουν.

    Αν δείτε φίλους σας να χορεύουν , θα μάθετε ευχάριστα νέα για συγγενείς ή αγαπημένα σας πρόσωπα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε σε μια συναυλία και παρακολουθείτε γοητευμένος το μαέστρο που, ανεβασμένος στο πόντιουμ, διευθύνει την ορχήστρα, τότε ο λεπτός κι ευαίσθητος χαρακτήρας σας που διψάει για πνευματικές εξάρσεις θα ανταμειφθεί, αφού είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε, να ερωτευθείτε

Εγγραφή στο RSS - αμελής