Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

νάνοι

Αρχική » Oneiro » νάνοι

Ονειροκρίτης νάνοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : νάνοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

νάνος

Ο νάνος στα όνειρα συμβολίζει ανθρώπους που θέλουν το κακό μας.
Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρο ότι μιλάτε και γενικώς συναναστρέφεστε νάνους τότε πιθανό άνθρωποι που θέλουν το κακό σας να προσπαθήσουν να σας βλάψουν.

Σχετικά όνειρα

  • Οι Άγιοι, όπως ακριβώς και οι Άγγελοι, είναι όργανα παρηγοριάς ή ολέθρου.
    Η παρουσία τους στα όνειρα αποκτά διαφορετικές σημασίες, ανάλογα με το φύλο τους ,αν είναι άνδρες ή γυναίκες, με το ύφος και τη διάθεση που δείχνουν απέναντι μας, με τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους κλπ.

  • Στην πραγματικότητα η τσουκνίδα έχει δύο βασικές ιδιότητες η πρώτη του θεραπευτικού βοτάνου που μας θεραπεύει και μας απαλλάσσει από πολλά προβλήματα και η δεύτερη του παράσιτου που η επαφή και μόνο μαζί του μας προκαλεί ερεθισμό και φαγούρα .

  • Αν δείτε ότι φοράτε καινούργιο καπέλο και καμαρώνετε για αυτό, να περιμένετε εύκολη κι ευχάριστη ζωή.

    Αν το καπέλο σας είναι παλιό και φθαρμένο, τότε αντιμετωπίζετε την περιφρόνηση των ανθρώπων του περιβάλλοντος σας με τρόπο, λανθασμένο και σπασμωδικό.

  • Αν δείτε σε όνειρο τον Σουλεϊμάν τον γνωστό, καλό θα ήταν να ελαττώσετε την τηλεόραση για το δικό σας καλό και να αρχίσετε το διάβασμα.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι βρίσκεστε στο κατάστρωμα κάποιου πλοίου το μέλλον σας προμηνύεται λαμπρό.
    Σύντομα θα κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε καλύτερα τον εαυτό σας και τους γύρω σας.

  • Οι λεκέδες στα όνειρα αποτελούν πάντα κακό οιωνό, ο οποίος προμηνύει από στεναχώριες και δυσάρεστα νέα μέχρι και κακή υγεία, δική μας ή και αγαπημένων μας προσώπων.

Εγγραφή στο RSS - νάνοι