Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

νηστεύω

Αρχική » Oneiro » νηστεύω

Ονειροκρίτης νηστεύω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : νηστεύω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

νηστεία - νηστεύω

Η νηστεία στο όνειρο συμβολίζει αμφιβολίες.
Εάν δείτε ότι νηστεύετε για θρησκευτικούς λόγους, πιθανό να διανύετε μία περίοδο όπου αμφιβάλετε για τον ίδιο σας τον εαυτό και την εντιμότητά σας.

Σχετικά όνειρα

  • Ένα ασυνήθιστο και σχετικά περίεργο όνειρο, ο τσολιάς στα όνειρα έχει σχετιστεί παραδοσιακά με την ανεμελιά και την ελαφρότητα. Γενικότερα θα αποφεύγετε κάθε επαφή που θεωρείτε χάσιμο χρόνου.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε έντομα τότε να περιμένετε δύσκολες καταστάσεις καθώς τα έντομα προμηνύουν το κακό, συνήθως αρρώστιες και δεινά είτε σε εσάς είτε σε κάποιον κοντινό σας άνθρωπο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε σαλάμι, πιθανότατα θα εμπλακείτε σε ιστορίες που στην αρχή θα σας φανούν γοητευτικές αλλά στο τέλος θα σας αφήσουν μια πικρή γεύση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας τον εαυτό σας εντελώς διαφορετικό από ότι είναι στη πραγματικότητα και μάλιστα να έχετε χάσει όλο σας το βάρος και να έχετε αποκτήσει καχεκτική μορφή μην φοβηθείτε καθώς αυτό σημαίνει ότι πως σας περιμένουν επαγγελματικές επιτυχίες.

  • Ό,τι σκεφτόμαστε για τη δόξα δεν έχει καμία σχέση το αν δούμε στον ύπνο μας ότι μας δοξάζουν.
    Θεωρείται κακός οιωνός από τους παλαιότερους και όχι άδικα.
    Είτε δείτε ότι έχετε μεγάλη δόξα εσείς είτε άλλοι, να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί παραμονεύει η παταγώδης αποτυχία!

  • Εάν δείτε στο όνειρο σας ότι κυνηγάτε και πολεμάτε τους εχθρούς, τους οποίους κατατροπώνετε στην μάχη, τότε να περιμένετε σίγουρες επιτυχίες και μεγάλη αναγνώριση.

    Εάν όμως σας καταδιώκουν ή χάνετε το πεδίο της μάχης, τότε να περιμένετε αποτυχίες.

Εγγραφή στο RSS - νηστεύω