Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ανωριμότητα

Αρχική » Oneiro » ανωριμότητα

Ονειροκρίτης ανωριμότητα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ανωριμότητα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

δράκος - δράκοντας

Να εύχεστε να βλέπετε όνειρα με δράκους και φανταστικά ζώα παραμυθιών γιατί σημαίνει ότι νιώθετε ακόμη παιδί.
Από την άλλη βέβαια μπορεί να είστε λίγο παραπάνω ανώριμος απ' ό,τι πρέπει και ίσως θα έπρεπε να γίνετε λίγο πιο αποτελεσματικός στις δουλειές σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δούμε στο όνειρό μας κάποιον να παίρνει κινίνο, ή αν απλά βρίσκετε στον ίδιο χώρο με εμάς, τότε θα πρέπει να ετοιμαστούμε για βάσανα και καημούς.
    Στην περίπτωση όμως που ενώ είμαστε άρρωστοι, δούμε στο όνειρό μας ότι παίρνουμε εμείς κινίνο, σύντομα θα γίνουμε και πάλι καλά.

  • Δεν εννοούμε την προβολή του εαυτού μας σε κάποιο κάτοπτρο, αλλά τα ειδωλολατρικά σύμβολα.
    Παραδοσιακά η ειδωλολατρία αλλά και τα σύμβολα της θεωρούνται προοίμιο κακών μαντάτων.

  • Τα ξύλα όταν εμφανίζονται στα όνειρά σας μπορεί να έχουν πολλές διαφορετικές ερμηνείες, αναλόγως τον τρόπο με τον οποίο τα βλέπετε.

    Αν δείτε στοίβες από ξύλα πεταμένα το όνειρό δεν είναι καλό καθώς σημαίνει αρρώστιες και βάσανα στον στενό σας κύκλο ή και σε εσάς τους ίδιους.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρέχετε με λαχτάρα να ανταμώσετε πρόσωπο αγαπητό, σημαίνει πως ζείτε στερημένοι από ανθρώπινες σχέσεις, μοναχικά, εξαιτίας του απαιτητικού και αδέκαστου χαρακτήρα σας.

  • Το σχολείο είναι σύμβολο μάθησης αλλά και ξεγνοιασιάς.

    Έτσι αν είδατε ότι είσασταν στο σχολείο μαζί με συμμαθητές σας, σημαίνει ότι αναπολείτε την ξεγνοιασιά εκείνης της εποχής πιθανόν λόγω αυξημένων υποχρεώσεων και άγχους στην παρούσα φάση.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι καταδικαστήκατε και σας έχει επιβληθεί μια βαριά ποινή, προετοιμαστείτε για μια περίοδο ελεύθερης και πλούσιας ζωής που, όμως, δεν θα διαρκέσει για πολύ.

Εγγραφή στο RSS - ανωριμότητα