Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

τραπεζαρία

Αρχική » Oneiro » τραπεζαρία

Ονειροκρίτης τραπεζαρία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : τραπεζαρία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

δωμάτιο

Ονειροκρίτης δωμάτιο

Η ερμηνεία του ονείρου οπού κυρίαρχο του όνειρο είναι ένα δωμάτιο έχει να κάνει με την γενική αίσθηση που μας δίνει αλλά και την φωτεινότητα του.

Έτσι αν το δωμάτιο που δείτε στον ύπνο σας είναι φωτεινό, άνετο, ευχάριστο, θα έχετε οικονομική άνεση και σίγουρα ήσυχη συνείδηση.

Σχετικά όνειρα

  • Αποχή από εργασία.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι χορηγείτε ή λαμβάνετε άδεια από την εργασία σας, σημαίνει πως όλες οι υποθέσεις σας θα παραμείνουν για ένα διάστημα εκκρεμείς και υπό αναβολή.

  • Η παρουσία λεμονόκουπας στα όνειρα θεωρείται κακός οιωνός.
    Πιστεύεται ότι συμβολίζει αποτυχίες- ατυχίες και προμηνύει βάσανα.
    Το όνειρο γίνεται ακόμη πιο δυσοίωνο, αν δείτε πολλές λεμονόκουπες ή είναι κάτω από λεμονιά στο σπίτι ή την αυλή σας

  • Ο χαλβάς μπορεί να είναι πολύ νόστιμος και ευχάριστος για την πραγματική μας ζωή, όταν όμως εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

    Αν στο όνειρό σας δείτε πως εσείς φτιάχνετε χαλβά, τότε θα πρέπει να περιμένετε κάποια καταστροφή στα επαγγελματικά σας .

  • Το ξύδι μπορεί να αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο και νόστιμο συνοδευτικό για το φαγητό μας, όταν όμως εμφανίζεται στο όνειρό μας είναι αρκετά δυσοίωνο, καθώς η οξύτητα του συνδέεται από αρχαιοτάτων χρόνων με αναποδιές.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε σε ένα ερημικό άγνωστο τοπίο στο οποίο δεσπόζει ένα αρχαίο εγκαταλελειμμένο και επιβλητικό κάστρο
    τότε θετικές εξελίξεις θα γνωρίσετε στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή, όπως μεγάλες επιτυχίες καθώς και κοινωνική καταξίωση.

  • Η ερμηνεία του στάβλου όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο αισθανόμαστε
    Αν δείτε στον ύπνο σας στάβλο γεμάτο με ζώα, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε μεγάλες επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Εγγραφή στο RSS - τραπεζαρία