Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δυσάρεστων

Αρχική » Oneiro » δυσάρεστων

Ονειροκρίτης δυσάρεστων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δυσάρεστων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

εγκατάλειψη

Η παλαιότερη ερμηνεία ενός ονείρου που περιείχε εγκατάλειψη ερωτικού συντρόφου ήταν η προσμονή δυσάρεστων γεγονότων, στις μέρες μας όμως έχει αλλάξει η ερμηνεία αυτή και τώρα σημαίνει ευτυχία στα οικογενειακά θέματα σας.

Σχετικά όνειρα

  • Είναι όνειρα που έχουν σχέση με την κατάκτηση κάποιας επαγγελματικής θέσης η κάποιου κοινωνικού status το οποίο πιθανόν να επιθυμούμε υποσυνείδητα διακαώς.

  • Η φοράδα όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, το σίγουρο είναι ότι αποτελεί έναν πολύ καλό οιωνό.
    Πιο συγκεκριμένα όταν βλέπετε φοράδα θα πρέπει να περιμένετε σύντομα ευτυχία στον γάμο σας, ακόμα και σε περίπτωση που μέχρι τώρα δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, καθώς και ερωτική ανανέωση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι απειλείστε από έναν αντίζηλο στην ερωτική σας ζωή και η ζήλια και το πάθος είναι ένα στοιχείο που σας χαρακτηρίζει, το όνειρό σας αυτό απλά επιβεβαιώνει αυτό το γεγονός.

  • Υπάρχουν διαφορετικές ερμηνείες για την περίπτωση που δείτε στον ύπνο σας έλατο.

    Εάν δείτε ένα καμένο ή κομμένο δάσος από έλατα τότε να περιμένετε τον ξαφνικό θάνατο ενός δικού σας προσώπου.

  • Αν δείτε ακακία στον ύπνο σας, σημαίνει ότι περιβάλλεστε από πιστούς και αφοσιωμένους φίλους, πρόθυμους να σας στηρίξουν σε κάθε δυσκολία.
    Η ακακία επίσης θεωρείται ότι συμβολίζει την σταθερότητα του χαρακτήρα και την προστασία στην οποία προσβλέπουν οι φίλοι στο άτομο.

  • Η λύτρωση στα όνειρα συμβολίζει την ανάγκη μας για διαφυγή από κάποιο πρόβλημα ή κάτι που μας βασανίζει.

Εγγραφή στο RSS - δυσάρεστων