Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ζημιές

Αρχική » Oneiro » ζημιές

Ονειροκρίτης ζημιές - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ζημιές

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

εκατομμυριούχος

Να είστε έτοιμοι για χρηματικές δυσκολίες και απογοητεύσεις εάν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε εκατομμυριούχος.
Κάποιες από τις υποθέσεις σας θα πάρουν άσχημη τροπή γιαυτό και θα συναντήσετε ζημιές όσων αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πουλάτε ή αγοράζετε πάγο, ή παγοκολώνες, ή οτιδήποτε παγωμένο στο οποίο με κάποιον τρόπο εστιάσετε, τα νέα είναι πάρα πολύ ευχάριστα μεν αλλά με κάποιες παγίδες.
    Το όνειρο αυτό προμηνύει σύντομο πλουτισμό, αλλά με τρόπο επιλήψιμο ή πρόσκαιρες χαρές.

  • Το να πέφτει κανείς θύμα απάτης στο όνειρό του είναι ακριβώς αντίθετο από το να πέφτει θύμα απάτης στην πραγματικότητα.

    Επίσης στο συγκεκριμένο όνειρο δεν έχει καμία σημασία αν εσείς είστε αυτός που έπεσε θύμα ή αν εσείς ο ίδιος στήσατε την απάτη.

  • Ένα από τα όνειρα που η ερμηνεία του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά με το πέρασμα των αιώνων.
    Καθώς οι πρώτοι ερμηνευτές του ονειροκρίτη ήθελαν το πριόνι να αποτελεί οιωνό πλούτου και ευτυχίας, οι νεότεροι ερμηνευτές έχουν βγει στο συμπέρασμα όπως ισχύει εντελώς το αντίθετο.

  • Το μόνο που παίζει ρόλο σε αυτό το όνειρο είναι αν τα ρούχα σας είναι συνηθισμένα, η πόλη φανταχτερά και λαμπερά.
    Στην περίπτωση που τα ρούχα σας είναι συνηθισμένα, τότε σύντομα θα πάρετε αποφάσεις που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σας.

  • Αν δείτε ότι βρίσκεστε σε κάποιο μέρος όπου γίνεται παιχνίδι ζαριών στο οποίο επιλέξατε να μην συμμετέχετε,σημαίνει πως επιτυχίες και δόξα θα σας ακολουθήσουν στην πορεία σας.

  • Στην περίπτωση που βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο μπλεγμένος σε πράξεις σαδιστικές, το όνειρό σας προσπαθεί να σας προειδοποιήσει να αλλάξετε τρόπος ζωής, καθώς από ότι φαίνεται είστε σεξουαλικά ανενεργός στερημένος.

Εγγραφή στο RSS - ζημιές