Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

τραίνο

Αρχική » Oneiro » τραίνο

Ονειροκρίτης τραίνο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : τραίνο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι κρατάτε στα χέρια σας μια ρακέτα την οποία δεν χρησιμοποιείτε, σημαίνει πως τα ταλέντα που διαθέτετε δεν επαρκούν από μόνα τους, για να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε.

  • Η μυρτιά αποτελεί ένα κατεξοχήν θετικό σύμβολο στα όνειρα
    Εάν λοιπόν δείτε μυρτιά ή μυρτιές στον ύπνο σας, σε όποια κατάσταση και να είναι να περιμένετε πολύ ευχάριστα γεγονότα και επιτυχίες.

  • Όλοι γνωρίζουμε ότι η προίκα, ως θεσμός νομικά κατοχυρωμένος, έχει πια καταργηθεί.
    Ωστόσο, είναι μια έννοια που έχει ριζώσει για τα καλά, τόσο στη συνείδηση του λαού, όσο και στη γλωσσική του έκφραση.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης αναφέρει για την φωτιά :

    Αν δείτε στον ύπνο σας μεγάλη φωτιά να καίει δάσος ή πόλη θα συμβούν κοινωνικές αναταραχές. Αν δείτε φωτιά να καίει το σπίτι ή το μαγαζί σας, συμφορές έρχονται. Αν δείτε ότι σβήνετε φωτιά, θα σας τύχει αναπάντεχη κληρονομιά.

  • Το να δείτε ότι τρώτε γλυκό κουταλιού σημαίνει ευχάριστες εκπλήξεις και ταξίδια. Οι στόχοι σας μπορούν τώρα να ευοδωθούν με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ και τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά.

  • Στο συγκεκριμένο όνειρο δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο το κλίμα ή ο τρόπος αλλά απλά και μόνο η εμφάνιση ενός χαμάλη.
    Είτε δείτε ότι εσείς ο ίδιος είστε χαμάλης, είτε απλά εμφανιστεί ένας, το όνειρό σας είναι δυσοίωνο και προμηνύει πολλές ευθύνες που δεν θα μπορείτε να αντέξετε.

Εγγραφή στο RSS - τραίνο