Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έριδα

Αρχική » Oneiro » έριδα

Ονειροκρίτης έριδα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έριδα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

έριδα - τσακωμός - καυγάς

Ονειροκρίτης έριδα - τσακωμός - καυγάς

Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι τσακώνεστε με άτομα του ίδιου φύλου τότε να ξέρετε ότι η φιλίες σας είναι ανθεκτικές, αν όμως δείτε ότι τσακώνεστε με άτομο του άλλου φύλου τότε να περιμένετε ότι η σχέση σας θα αποδειχθεί καταστροφική.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι παθαίνετε ίλιγγο, σημαίνει ότι φοβάστε να μην αποκαλυφθεί ότι κάτι που κατέχετε, το κατέχετε χωρίς να το αξίζετε πραγματικά.
    Ο ίλιγγος συμβολίζει τον φόβο μας για την πτώση από μεγάλο ύψος.

  • Η κούραση στο όνειρο δηλώνει τη μεγάλη ενεργητικότητά μας στη ζωή.
    Εάν λοιπόν δείτε ότι είστε κουρασμένοι, σημαίνει ότι στη ζωή σας καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που σας τυχαίνουν και τα καταφέρνετε χωρίς να πτοείστε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας βάπτιση, να περιμένετε χαρμόσυνα νέα.

    Αν όμως δείτε ότι εσείς βαπτίζετε κάποιον στο όνειρο, τότε θα έχετε δυσκολίες εσείς αλλά και ο βαπτιζόμενος.

  • Το μεσημέρι στο όνειρο συμβολίζει καθαρή συνείδηση.
    Εάν δείτε στο όνειρο ότι είναι μεσημέρι κι εσείς νιώθετε τη ζεστασιά του μεσημεριού, σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος με αρχές που αποφεύγει την αδικία.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάποιος σας βλαστημά, τότε θα έχετε πολύ τύχη τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και στον ερωτικό τομέα. Ταυτόχρονα αυτό το όνειρο σημαίνει ότι καλλιεργείτε τάσεις που δεν δείχνουν ευαισθησία και συμπαράσταση για τους συνανθρώπους σας.

  • Από αρχαιοτάτων χρόνων το αμπέλι είναι αυτό που συμβολίζει την ευημερία και την ευφροσύνη, την απαλλαγή από τα άγχη και τα περιττά.

Εγγραφή στο RSS - έριδα