Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σταύρωση

Αρχική » Oneiro » σταύρωση

Ονειροκρίτης σταύρωση - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σταύρωση

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Ο νοτιάς στα όνειρα συμβολίζει δυσκολίες.
    Εάν δείτε ότι φυσάει νοτιάς στο όνειρο, όπου και να βρίσκεστε, πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα που θα βλάψουν την υγεία σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τρώτε παϊδάκια και το απολαμβάνετε, σύντομα θα σας τύχουν στενοχώριες και θα απειληθεί η υγεία σας.
    Αν τα παϊδάκια που τρώτε είναι άνοστα ή σας προκαλούν απέχθεια και τα φτύνεται, να περιμένετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Ο εισαγγελέας στον ύπνο σας προμηνύει κακοτοπιές και δυσάρεστα γεγονότα, γιαυτό και αν τον συναντήσετε μην περιμένετε κάτι καλό να σας συμβεί.
    Εάν είστε εσείς ο εισαγγελέας στο όνειρο τότε επίσης θα συμβούν κακά γεγονότα.

  • Ο σουγιάς μπορεί στην πραγματική μας ζωή να αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο που μας λύνει τα χέρια, στα όνειρά μας όμως δεν έχει καθόλου αυτήν την ερμηνεία.
    Αν δούμε στο όνειρό μας σουγιά θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα εντάσεις, τσακωμούς και ερωτικές απιστίες.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι βρίσκεστε σε μία τουαλέτα και την χρησιμοποιείτε (για έναν από τους λόγους που είναι φτιαγμένη) τότε να περιμένετε καλά νέα για μια υπόθεση που σας απασχολεί.

  • Το πορτοκάλι είναι πολύ καλό ονειρικό σύμβολο.
    Όπως και τα περισσότερα καρποφόρα δέντρα, έτσι και η πορτοκαλιά σημαίνει επιτυχίες και χαρές εάν είναι ανθισμένη,υγιής ή γεμάτη καρπούς και αποτυχίες και στεναχώριες εάν είναι σε κακή κατάσταση ,χωρίς καρπούς ή άρρωστη.

Εγγραφή στο RSS - σταύρωση