Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

περιφορά

Αρχική » Tags » περιφορά

Ονειροκρίτης περιφορά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : περιφορά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Το μοιρολόγι παραδόξως συμβολίζει χαρά και έχει αντίθετη ερμηνεία από ότι στην πραγματική ζωή.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι λέτε ή ακούτε μοιρολόγια από άλλους τότε να περιμένετε μία ξαφνική χαρά ή μία πολύ ευχάριστη είδηση.

  • Αν ονειρευτείτε ότι βλέπατε θερμόμετρο, σημαίνει διαφωνίες στην οικογένεια και ατυχίες στην επιχείρηση.
    Σπασμένο θερμόμετρο θεωρείται προάγγελος αρρώστιας.
    Αν είδατε τον υδράργυρο να κατεβαίνει, οι υποθέσεις σας δεν θα έχουν καλή έκβαση.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γράφετε ένα γράμμα σε κάποιον, τότε τα πράγματα που έχετε βάλει σκοπό να πετύχετε, θα επιτευχθούν και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας συστημένο γράμμα, είναι σημάδι ότι χρηματικά ζητήματα θα γίνουν αφορμή για να χαλάσουν σχέσεις πολλών χρόνων.

  • Η μοδίστρα συμβολίζει μπλεξίματα.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στο όνειρό σας μία μοδίστρα, τότε πιθανό να βρεθείτε σε ερωτικές σχέσεις με συχνές σκηνές ζήλιας, πείσματα και γενικά μπλεξίματα που δε σας βγουν σε καλό.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι χτίζετε ένα καινούργιο και όμορφο σπίτι, θα σημειώσετε εντυπωσιακές επιτυχίες που θα οφείλονται στην εργατικότητα και τη σταθερότητα του χαρακτήρα σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας αντιλόπες, σημαίνει πως θα έχετε υψηλές φιλοδοξίες, που όμως θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν με την ανάπτυξη μεγάλης δραστηριότητας.

Εγγραφή στο RSS - περιφορά