Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κτήριο

Αρχική » Tags » κτήριο

Ονειροκρίτης κτήριο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κτήριο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε μπροστά σε φαγητά αλλά παρόλο που σας αρέσουν εσείς δεν έχετε καθόλου όρεξη να τα φάτε ή ακόμα σας προκαλούν
    δυσφορία μόνο και μόνο στην όψη τους, αυτό σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή δεν είναι και στα καλύτερά της και χρίζει επειγόντως ανανέωσης.

  • Ο σκαντζόχοιρος, όταν εμφανίζεται με οποιονδήποτε τρόπο στον ονειρικό σας κόσμο, δεν αποτελεί δυστυχώς έναν καλό οιωνό.
    Αν δείτε λοιπόν το μικρό αγκαθωτό θηλαστικό στον ύπνο σας,σύντομα θα αντιμετωπίσετε αναποδιές και κακοτοπιές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Η ανατολή του ηλίου ανέκαθεν ήταν σημάδι ζωής, δόξας και χαράς. Χωρίς τον ήλιο δεν θα υπήρχε ζωή.
    Από ένα τέτοιο όνειρο λοιπόν μόνο καλά θα μπορούσατε να περιμένετε.
    Το όνειρό σας συμβολίζει την απόλαυση, την δόξα και την ευτυχία που δεν θα αργήσει καθόλου να έρθει.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι χάνετε κάποιο αντικείμενο που δεν έχει καμία αξία για εσάς ή δεν σας αρέσει ή δεν το θέλετε, θα πρέπει να περιμένετε καλά νέα καθώς αυτό είναι προμήνυμα ευημερίας και χαράς.

  • Αν ονειρευτείτε ποσότητα πανιών σε τόπια, σύντομα θα κάνετε κάποιο ταξίδι που θα σας ικανοποιήσει.
    Αν δείτε πανιά κομμένα σαν κουρέλια, σημαίνει πως θα αναγκαστείτε να αναβάλλετε κάτι σημαντικό που είχατε προγραμματίσει για τις αμέσως επόμενες μέρες.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι βρίσκεστε έξω από ένα ξενοδοχείο και το περιεργάζεστε, τότε, όσο πιο μεγαλόπρεπο είναι το ξενοδοχείο αυτό, τόσο περισσότερα και τα εμπόδια που θα συναντήσετε στη ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - κτήριο