Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αντίλαλος

Αρχική » Tags » αντίλαλος

Ονειροκρίτης αντίλαλος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αντίλαλος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ηχώ - αντίλαλος

Η ηχώ, (της ήχους), κοινώς "αντίλαλος", αποτελεί ακουστικό φαινόμενο που οφείλεται στην ανάκλαση ηχητικών κυμάτων.
Αν λοιπόν στο όνειρό σας ,ακούτε την ηχώ σας, τότε κάποια αποτυχία σας περιμένει που θα οφείλεται σε κάποιον λάθος χειρισμό.

Σχετικά όνειρα

  • Αν παρακολουθείτε ως θεατής κάποια εγχείρηση, στον ύπνο σας, τότε θα ληφθούν αποφάσεις για εσάς, από άλλους στους οποίους δεν έχετε πρόσβαση και λέγειν.

    Αν πάλι δείτε ότι εγχειρίζεστε εσείς, ενώ δεν συντρέχει λόγος στην ζωή σας, θα έχετε καλή υγεία.

  • Αστραπή μακρινή και ξεκάθαρη σημαίνει ευχάριστη είδηση.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γνωρίζετε κάποιον, η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με το φύλο του ατόμου που θα γνωρίσετε.

    Αν το άτομο που θα γνωρίσετε είναι του ίδιου φύλου, οι καινούργιες προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι καλές και θα πρέπει να είστε θετικοί ως προς αυτές.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάνετε μια ομιλία μπροστά σε κοινό, σημαίνει πως είστε χαρακτήρας επιπόλαιος και αυτάρεσκος.
    Αν παρακολουθείτε την ομιλία κάποιου άλλου, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν.

  • Η μαστίχα στο όνειρο συνδέεται με τον εγωκεντρισμό.
    Εάν είστε άντρας και δείτε ότι μασάτε μαστίχα πιθανό να περάσετε μία περίοδο εγωκεντρισμού η οποία να επηρεάσει αρνητικά τα επαγγελματικά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φτιάχνετε κάτι που σχετίζονται καρφιά ή καρφώνετε ένα κάδρο στον τοίχο, σε οποιαδήποτε περίπτωση το καρφί είναι εχθρός που καραδοκεί και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί.
    Και ακόμη θα γίνει κάτι που θα σας κλονίσει σοβαρά.

Εγγραφή στο RSS - αντίλαλος