Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ειλικρίνεια

Αρχική » Tags » ειλικρίνεια

Ονειροκρίτης ειλικρίνεια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ειλικρίνεια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

θαύμα

Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε κάποιο θαύμα να γίνεται ή ότι εσείς κάνετε θαύματα, σημαίνει πως θα ξαφνιαστείτε από τις άσχημες εξελίξεις στα ερωτικά σας θέματα.
Πρέπει να είστε ειλικρινείς με τα άτομα που σας αγαπούν.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι είστε βοσκός και έχετε ένα κοπάδι από πρόβατα, είναι πιθανόν να συμβούν δυσάρεστα για εσάς γεγονότα.

    Αν δείτε όμως ότι συναντάτε ένα βοσκό, σημαίνει ότι έχετε αληθινούς φίλους που ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς.

  • Το να δεις σε όνειρο πως είσαι ετοιμοθάνατος - ετοιμοθάνατη, θεωρείται από τα πολύ καλά όνειρα και έχει αντίθετη ερμηνεία από αυτήν που θα περιμέναμε, παρόλο που συνήθως εμφανίζεται ως εφιάλτης.

  • Τα κουτιά στο όνειρο αντικατοπτρίζουν τον μικρόκοσμό μας. Συγκεκριμένα εάν δείτε κλειστά κουτιά σημαίνει ότι κάποια άτομα από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον σας κρύβουν πράγματα και δεν είναι αξιόπιστοι.

  • Ο αποκεφαλισμός στα όνειρα, είναι ένα ιδιαίτερης σημειολογίας όνειρο, καθώς αντιπροσωπεύει τα αγχη τα οποία μας διακατέχουν στην παρούσα περίοδο της ζωής μας. θα χρειαστεί να χαλαρώσετε και να επαναπροσδιορίσετε καταστάσεις και ζητήματα με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

  • Η ερμηνεία της παρουσίας κληρικών στα όνειρα, εξαρτάται από την αίσθηση του ονείρού αλλά και τις καταστάσεις που υπήρξαν για να αποδοθεί σωστά.

    Διαβάστε την σχετική ερμηνεία για αρχιερέας

  • Στην περίπτωση που δείτε στον ύπνο σας, ότι βρίσκεστε ανάμεσα σε πλήθος και κανένας δεν μπορεί να σας δει, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι, ότι έχετε γίνει πολύ αλαζονικός και ότι εθελοτυφλείτε.

Εγγραφή στο RSS - ειλικρίνεια