Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

θεία αντικείμενα

Αρχική » Tags » θεία αντικείμενα

Ονειροκρίτης θεία αντικείμενα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : θεία αντικείμενα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

θεία αντικείμενα - κειμήλια

Θεία σκεύη ονομάζουμε κυρίως τα σκεύη που χρησιμοποιεί ο ιερέας για την τέλεση της θείας λειτουργίας αλλά έτσι ονομάζονται και τα σκεύη που χρησιμοποιούνται και στις υπόλοιπες ιερές τελετές και άλλες λειτουργικές ανάγκες.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε οργισμένη ή διακατέχεστε από οργή, είναι πιθανόν να σας πληγώσει η συμπεριφορά αγαπημένου σας προσώπου.
    Αν δείτε κάποιον οργισμένο εξαιτίας σας, τότε μπορείτε να αγνοήσετε τους εχθρούς σας είναι παντελώς ανίσχυροι και ανίκανοι να σας βλάψουν.

  • Η μάχη συμβολίζει αναστάτωση και βίαιες αλλαγές.

    Εάν δείτε ότι συμμετέχετε σε πόλεμο και βιώνετε έντονα συναισθήματα άγχους και πανικού τότε θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σας τις οποίες δεν έχετε επιλέξει εσείς.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι δεν φοράτε ρούχα, είναι προμήνυμα για σκάνδαλα και επιπόλαιες συναλλαγές. Αν στον ύπνο σας δείτε ότι γδύνεστε οικειοθελώς για οποιονδήποτε λόγο, αυτό σημαίνει ότι σύντομα ανήθικες πράξεις που έχετε κάνει στο παρελθόν θα αποκαλυφθούν και θα κατηγορηθείτε για αυτές.

  • Η αστρική σφαίρα και η παρουσία μας σε αυτήν μέσα στα όνειρα είναι ένα σπάνιο φαινόμενο.

    Έτσι, αν δείτε στο όνειρο σας την αστρική σφαίρα, σημαίνει ότι οι προσπάθειες και τα σχέδια σας θα κορυφωθούν σε παγκόσμια επιτυχία και διάκριση.

  • Η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο το βλέπουμε.
    Αν δούμε ότι βρισκόμαστε μέσα σε μια σήραγγα και είμαστε εγκλωβισμένοι, ή ότι μπαίνουμε μέσα σε μια σήραγγα, τότε το όνειρο προμηνύει δυσκολίες και βάσανα.

  • Ο σκαντζόχοιρος, όταν εμφανίζεται με οποιονδήποτε τρόπο στον ονειρικό σας κόσμο, δεν αποτελεί δυστυχώς έναν καλό οιωνό.
    Αν δείτε λοιπόν το μικρό αγκαθωτό θηλαστικό στον ύπνο σας,σύντομα θα αντιμετωπίσετε αναποδιές και κακοτοπιές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Εγγραφή στο RSS - θεία αντικείμενα