Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κοινωνικά

Αρχική » Tags » κοινωνικά

Ονειροκρίτης κοινωνικά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κοινωνικά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Ο ναυτικός στο όνειρο συμβολίζει μπελάδες και μπερδέματα.

    Εάν δείτε λοιπόν ότι συναναστρέφεστε ναυτικό ή ότι εσείς είστε ναυτικός, τότε να προσέξετε γιατί πιθανό κάποια θέματα που σας απασχολούν να ανακατωθούν και να δυσκολευτείτε να επαναφέρετε τις ισορροπίες.

  • Το θηρίο στο όνειρο, συμβολίζει τους εχθρούς που σας περιτριγυρίζουν.
    Εξημερωμένα θηρία στον ύπνο σας σημαίνουν πως θα καταφέρετε να περιορίσετε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από τη δράση των αντιζήλων και εχθρών σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κοσκινίζετε αλεύρι ή κάποιο άλλο υλικό ή ακόμη ότι απλά κρατάτε ένα κόσκινο, τότε τα πράγματα για εσάς και την οικογένειά σας μάλλον δεν είναι καθόλου καλά.

  • Παρότι για πολλούς το τραγούδι του γκιώνη είναι ευχάριστο, στα όνειρά μας η εμφάνιση του γκιώνη δεν είναι ένας καλός οιωνός.
    Η φωνή του γκιώνη στο όνειρο σημαίνει την απώλεια ενός αγαπημένου ατόμου παραδοσιακά και την ίδια ερμηνεία δίνει και ο ονειροκρίτης.

  • Η εμφάνιση ενός άρχοντα στο όνειρο, ακόμα κι αν αυτός είστε εσείς ο ίδιος, είναι αναμφίβολο σημάδι του ναρκισσισμού και της αλαζονείας που σας διακατέχουν.

  • Ένα συχνό όνειρο, η δυσκολία στην αναπνοή ή βαριά ανάσα θεωρείται δυσοίωνη.

    Ερμηνεύεται ως εμπόδια που θα συναντήσετε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία ή σε προσωπικά θέματα.

Εγγραφή στο RSS - κοινωνικά