Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μηρός

Αρχική » Tags » μηρός

Ονειροκρίτης μηρός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μηρός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μηροί - μπούτια

Οι καλοσχηματισμένοι και δυνατοί μηροί στα όνειρα συμβολίζουν τη δύναμη του χαρακτήρα και την ακλόνητη πίστη στην τελική επιτυχία που, κατά κανόνα επιτυγχάνεται.
Αν δείτε μηρούς αδύναμους και ισχνούς, να περιμένετε αποτυχίες και θλίψεις.

Σχετικά όνειρα

  • Όπως όλα τα όνειρα όπου το κυρίως χαρακτηριστικό τους είναι το άλογο (εφόσον το όνειρο δεν αποτελεί εφιάλτη ή μας αφήνει κακή αίσθηση) η επέλαση του ιππικού στα όνειρα μας είναι ένα πολύ θετικό σημάδι το οποίο σηματοδοτεί την ευημερία και την ευδαιμονία.

  • Το κυνηγητό στα όνειρα έχει πολλαπλές ερμηνείες οι οποίες επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες.
    Ο πιο συνηθισμένος λόγος για να δείτε ότι σας κυνηγούν στο όνειρο σας είναι το άγχος που σας διακατέχει αυτήν την περίοδο στην πραγματική ζωή για κάποια θέματα που εσείς θεωρείτε

  • Η αρρώστια στο όνειρο ανάλογα με το πώς εμφανίζεται, έχει και διαφορετική ερμηνεία.

    Στην περίπτωση που η αρρώστια έχει βαριά μορφή θα πρέπει να περιμένετε κακοτοπιές και προσωπικές επιθέσεις από τον στενό φιλικό σας κύκλο.

  • Το να δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ξυπόλητος ή ακόμα ότι συναντάτε άλλους ανθρώπους που είναι ξυπόλητοι, αποτελεί ένα πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα για τη ζωή σας, καθώς σημαίνει πως σύντομα θα φτάσουν σε εσάς ευχάριστα νέα για πράγματα σημαντικά στη ζωή σας που θα σας προσφέρουν ανακούφιση και θα σας

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι περπατάτε σε ένα τοπίο που το σκεπάζει πάχνη ή γενικά με κάποιον τρόπο εστιάζεται στην πάχνη, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς το όνειρό σας δεν αποτελεί έναν καλό οιωνό.

  • Η ερμηνεία της παρουσίας κληρικών στα όνειρα, εξαρτάται από την αίσθηση του ονείρού αλλά και τις καταστάσεις που υπήρξαν για να αποδοθεί σωστά.

    Διαβάστε την σχετική ερμηνεία για αρχιερέας

Εγγραφή στο RSS - μηρός