Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άσκηση

Αρχική » Tags » άσκηση

Ονειροκρίτης άσκηση - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άσκηση

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

περίπατος

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βγαίνετε περίπατο μόνος, σημαίνει πως βρίσκεστε σε μια αρκετά δύσκολη κατάσταση και η συνδρομή των φίλων σας είναι απαραίτητη.
Αν ο περίπατος σας γίνεται σε μέρος δύσβατο και παρουσιάζει εμπόδια, μην περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις στις υποθέσεις σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι βρίσκεστε σε αποβάθρα, σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι σχεδιάζετε να κάνετε δυσάρεστα ταξίδια, και υπάρχουν πιθανότητες να έχετε ατυχήματα και προβλήματα υγείας.

  • Η αίσθηση και το κλίμα αυτού του ονείρου παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ερμηνεία του.

  • Τα ψάρια γενικά σημαίνουν επιτυχίες, ιδίως όταν είναι φρέσκα.

    Αν δείτε σε όνειρο λέπια ψαριού, θα σας έρθουν ξαφνικές χαρές και ανέλπιστα κέρδη.Τα επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται αυτήν την περίοδο γι αυτό εκμεταλλευτείτε τα δεόντως.

  • Η Ελληνική παράδοση έχει για κάποιο λόγο συνδέσει την παρουσία του ηγούμενου στα όνειρα με την απιστία και τα κρυμμένα μυστικά τα οποία όταν αποκαλύπτονται δημιουργούν σοβαρά προβλήματα.

  • Η λαγάνα συνήθως, αν δεν εμφανιστεί στο όνειρό μας σε περίοδο σαρακοστής, συμβολίζει χαρούμενες και ανέμελες στιγμές.

  • Η ερμηνεία του συγκεκριμένου ονείρου αλλάζει ανάλωνα με το πως και που βρίσκετε ο κισσός.
    Αν το αναρριχώμενο αυτό φυτό βρίσκετε κάπου στη φύση μαζί με άλλη βλάστηση, τότε το όνειρο σας προειδοποιεί ότι έχετε αντίζηλους.

Εγγραφή στο RSS - άσκηση