Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αθλήτρια

Αρχική » Tags » αθλήτρια

Ονειροκρίτης αθλήτρια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αθλήτρια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

περίπατος

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βγαίνετε περίπατο μόνος, σημαίνει πως βρίσκεστε σε μια αρκετά δύσκολη κατάσταση και η συνδρομή των φίλων σας είναι απαραίτητη.
Αν ο περίπατος σας γίνεται σε μέρος δύσβατο και παρουσιάζει εμπόδια, μην περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις στις υποθέσεις σας.

Σχετικά όνειρα

  • Η μαντζουράνα συνήθως συμβολίζει επιτυχία και ανακούφιση.

    Όπως και στην πραγματικότητα η μαντζουράνα αποτελεί ένα πολύ ευεργετικό βότανο το οποίο είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για τον άνθρωπο.

  • Ο Ηρόδοτος αναφέρεται σε αυτό και στη μοναδική του ικανότητα να αναγεννιέται από τις στάχτες του, οι οποίες προέρχονται από την ίδια του τη φωτιά.

  • Η αποπληξία στο όνειρο παρότι θα περίμενε κανείς ότι μόνο άσχημα πράγματα μπορεί να σημαίνει, δεν είναι ακριβώς έτσι.
    Υπάρχει και μια φωτεινή πλευρά του ονείρου στην περίπτωση που βλέπουμε κάποιον να παθαίνει αποπληξία.

  • Εάν βλέπετε στον ύπνο σας ότι κρατάτε στα χέρια σας ή βγάζετε εκείνη τη στιγμή ένα εισιτήριο για κάποια θεατρική παράσταση ή κάποιο γενικότερα θέαμα τότε χρειάζεστε ξεκούραση για λίγο καιρό, διότι βρίσκεστε κοντά στην υπερκόπωση.

  • Αν ονειρευτείτε τη γκαρνταρόμπα σας, είναι μια ονειρική προειδοποίηση ότι η περιουσία σας βρίσκεται σε κίνδυνο, γιατί προσπαθείτε να επιδειχθείτε και να προβληθείτε πολύ περισσότερο από ότι σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας.

  • Αν στο όνειρό σας ξαφνικά ακούσετε ένα βογκητό, σημαίνει πως πρέπει γρήγορα να πάρετε αποφάσεις, γιατί άτομα υπεράνω υποψίας σκοπεύουν να σας υπονομεύσουν.

Εγγραφή στο RSS - αθλήτρια