Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

χαλίκι

Αρχική » Tags » χαλίκι

Ονειροκρίτης χαλίκι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : χαλίκι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πέτρα

Ονειροκρίτης πέτρα

«Ο αναμάρτητος πρώτος λίθον βαλέτω»... Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε πάνω σε σωρό από πέτρες, ο δρόμος που πήρατε στη ζωή είναι σκληρός, πλην τίμιος.

Αν δείτε ότι σηκώνετε πέτρες βαρείες που φράζουν το πέρασμα σας, θα χρειαστεί να ξεπεράσετε μεγάλα εμπόδια, μέχρι να επιτύχετε.

Σχετικά όνειρα

  • Το παλιό και ταλαιπωρημένο χρώμα, ή έλλειψη λάμψης, το ξεθώριασμα σε αγαπημένα η γνώριμα πράγματα, δεν είναι καλό σημάδι όταν εμφανιστούν στον ύπνο μας, καθώς αποτελεί ένα σημάδι πως σύντομα θα έρθουμε αντιμέτωποι με μεγάλες δυσκολίες.

  • Γενικότερα οι ένοπλοι ή ο ένοπλος στον ύπνο σας δηλώνει ότι εμπνέετε σεβασμό στους γύρο σας και σας υπολογίζουν στα δύσκολα.
    Εάν τώρα ο ένοπλος είστε εσείς αυτό σημαίνει ότι έχετε όλα τα εφόδια να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε συναντήσετε στη ζωή σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε αταξίες και ζαβολιές, ακόμη και αν σας επιπλήττουν, σημαίνει πως διαθέτετε γοητευτικό χαρακτήρα και κερδίζετε τη συμπάθεια των άλλων δίχως την παραμικρή προσπάθεια.
    Αν δείτε ότι το σπίτι σας βρίσκεται σε αταξία, τότε θα περάσετε μια μεγάλη αναστάτωση.

  • Αν στο όνειρό σας ξαφνικά ακούσετε ένα βογκητό, σημαίνει πως πρέπει γρήγορα να πάρετε αποφάσεις, γιατί άτομα υπεράνω υποψίας σκοπεύουν να σας υπονομεύσουν.

  • Ανάλογα με το είδος της φωλιάς που βλέπουμε στο όνειρό μας, υπάρχει και διαφορετική ερμηνεία.
    Στην περίπτωση που δείτε φωλιά από πουλιά, τότε θα πρέπει να περιμένετε ευτυχία σε καινούργιες ερωτικές σχέσεις και ανανέωση σε παλιές.

  • Η σημασία του περήφανου αυτού ζώου στα όνειρα μας ποικίλλει, ανάλογα με το χρώμα του, το παράστημα του, αλλά και ανάλογα με τον τρόπο που εμείς το χρησιμοποιούμε.
    Αν δείτε πως ιππεύεται λευκό άτι, τιμές και δόξα θα αποκτήσετε.
    Αν πέσετε από άλογο, φυλαχτείτε από επιβουλές.

Εγγραφή στο RSS - χαλίκι