Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πετροβολάω

Αρχική » Tags » πετροβολάω

Ονειροκρίτης πετροβολάω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πετροβολάω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πέτρα

Ονειροκρίτης πέτρα

«Ο αναμάρτητος πρώτος λίθον βαλέτω»... Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε πάνω σε σωρό από πέτρες, ο δρόμος που πήρατε στη ζωή είναι σκληρός, πλην τίμιος.

Αν δείτε ότι σηκώνετε πέτρες βαρείες που φράζουν το πέρασμα σας, θα χρειαστεί να ξεπεράσετε μεγάλα εμπόδια, μέχρι να επιτύχετε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο θαλαμηπόλος αλλιώς καμαριέρης γενικά είναι το μέλος του υπηρετικού προσωπικού που φροντίζει για τη καθαριότητα και την τακτοποίηση των δωματίων του πλοίου.
    Στο όνειρο ο θαλαμηπόλος είναι πάντα μια είδηση δυσοίωνη και σημάδι ότι σας κουτσομπολεύουν .

  • Κλειδί για την ερμηνεία του ονείρου αυτού αποτελεί η γνωστή και παροιμιώδης εργατικότητα και παραγωγικότητα της μέλισσας.

  • Γενικά, η αθερίνα είναι ένα ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία.
    Το ίδιο ισχύει και για τον Ashton Kutcher.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πουλάτε ή αγοράζετε πάγο, ή παγοκολώνες, ή οτιδήποτε παγωμένο στο οποίο με κάποιον τρόπο εστιάσετε, τα νέα είναι πάρα πολύ ευχάριστα μεν αλλά με κάποιες παγίδες.
    Το όνειρο αυτό προμηνύει σύντομο πλουτισμό, αλλά με τρόπο επιλήψιμο ή πρόσκαιρες χαρές.

  • Αν στο όνειρό σας ξαφνικά ακούσετε ένα βογκητό, σημαίνει πως πρέπει γρήγορα να πάρετε αποφάσεις, γιατί άτομα υπεράνω υποψίας σκοπεύουν να σας υπονομεύσουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι διψάτε και πίνετε λεμονάδα που σας δροσίζει και την απολαμβάνετε, να περιμένετε πρόσκαιρες χαρές και καλοπέραση.

    Αν δείτε ότι προσφέρετε σε κάποιον λεμονάδα, σημαίνει πως θα προσφέρετε αποτελεσματική βοήθεια σε φίλο που θα τη ζητήσει.

Εγγραφή στο RSS - πετροβολάω