Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

γκασμάς

Αρχική » Tags » γκασμάς

Ονειροκρίτης γκασμάς - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : γκασμάς

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πέτρα

Ονειροκρίτης πέτρα

«Ο αναμάρτητος πρώτος λίθον βαλέτω»... Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε πάνω σε σωρό από πέτρες, ο δρόμος που πήρατε στη ζωή είναι σκληρός, πλην τίμιος.

Αν δείτε ότι σηκώνετε πέτρες βαρείες που φράζουν το πέρασμα σας, θα χρειαστεί να ξεπεράσετε μεγάλα εμπόδια, μέχρι να επιτύχετε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο μποναμάς είναι σύμβολο δόλου.
    Εάν δείτε στο όνειρο ότι δέχεστε ή προσφέρετε μποναμά τότε πιθανό να εκείνη την περίοδο να βρεθείτε σε καταστάσεις που θα αναγκαστείτε
    να χρησιμοποιήσετε πλάγια μέσα και δόλο και δόλο για να πετύχετε τον σκοπό σας.

  • Η αλεπού συμβολίζει την πονηριά.

    Αν δείτε στο όνειρό σας αλεπού, τότε υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που θέλουν το κακό σας προσποιούμενοι ότι είναι φίλοι σας.

    Αν δείτε ότι μια αλεπού μπαίνει στο σπίτι ή στην αυλή σας, κάτι κακό θα σας συμβεί.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι παρασκευάζετε βούτυρο χτυπώντας το γάλα, θα σας ανατεθεί δύσκολο έργο, αλλά με την ευφυΐα και τη εργατικότητα σας θα το φέρετε σε πέρας και θα ευημερήσετε.

  • Αν δείτε αετό να πετά από πάνω σας, σημαίνει ότι θα αγωνιστείτε πολύ σκληρά για τις επιδιώξεις σας, οι οποίες τελικά θα πραγματοποιηθούν
    Το να δείτε αετό κουρνιασμένο ψηλά, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε φήμη, πλούτο και την υψηλότερη θέση στη χώρα σας.

  • Αν δείτε σε όνειρο πλοίο στον ορίζοντα που ταξιδεύει αμέριμνα, σημαίνει επιτυχίες και χαρές ξένες που δε θα σας ακουμπήσουν.

    Αν δείτε ότι είστε επιβάτης πλοίου σε ταξίδι αναψυχής, να περιμένετε ευόδωση των επαγγελματικών και αισθηματικών σας υποθέσεων.

  • Το δόκανο (παγίδα) στο όνειρο αποτελεί ένα πολύ καλό σημάδι.
    Είτε θα πατάξετε επιτέλους τους εχθρούς που είχατε τόσο καιρό αν δείτε ότι το στήνετε εσείς, είτε θα σας βοηθήσει κάποιος που ποτέ δεν θα πιστεύατε ότι θα το έκανε, αν δείτε ότι πιάνεστε σε δόκανο (παγίδα).

Εγγραφή στο RSS - γκασμάς