Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πατάτα

Αρχική » Tags » πατάτα

Ονειροκρίτης πατάτα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πατάτα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Το κουνέλι συμβολίζει γαλήνη και ηρεμία.

    Εάν δείτε ότι περιστοιχίζεστε από πολλά κουνέλια ή δείτε απλά πολλά κουνέλια σε ένα χώρο, τότε θα βρεθείτε σε μία περίοδο ηρεμίας στη ζωή σας.

  • Να είστε έτοιμοι για χρηματικές δυσκολίες και απογοητεύσεις εάν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε εκατομμυριούχος.
    Κάποιες από τις υποθέσεις σας θα πάρουν άσχημη τροπή γιαυτό και θα συναντήσετε ζημιές όσων αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα.

  • Το ασήμι στα όνειρα δεν είναι καλός οιωνός κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.
    Αν δείτε ασήμι ή ασημικά στον ύπνο σας, σημαίνει ότι σας περιμένουν βάσανα και στενοχώριες. Εμπιστευθείτε τις δικές σας δυνάμεις και προχωρήστε στο να ξεκαθαρίστε τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι στήνετε καραούλι για να πιάσετε κάποιον, σημαίνει πως είστε άτομο καχύποπτο και δεν έχετε εμπιστοσύνη σε κανέναν.
    Αν δείτε ότι σας στήνουν καραούλι, προσέξτε μήπως πέσετε θύμα «συναδελφικών» και «φιλικών» επιβουλών.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος άλλος εκτός από σας έχει αμαρτήσει, μην ανησυχείτε καθώς το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

    Αν δείτε πως πηγαίνετε ή εξομολογείστε σε παπά για τις αμαρτίες σας, αυτό θα πει πως έχετε κάνει αμαρτίες και θα ξαλαφρώσετε γρήγορα.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως παρακολουθείτε κάποιον θαυματοποιό να κάνει το πρόγραμμά του και να παρουσιάζει τα διάφορα τρικ που κάνουν τον κόσμο να μένει άναυδος όσο και σας, αυτό σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί θα βρεθεί άνθρωπος που θ σας παίξει βρώμικο παιχνίδι και όλοι θα μείνουν

Εγγραφή στο RSS - πατάτα