Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

καρέκλες

Αρχική » Tags » καρέκλες

Ονειροκρίτης καρέκλες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : καρέκλες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Ο χασάπης ίσως να μην είναι και το πρώτο επάγγελμα που μας έρχεται στο μυαλό για να περιγράψουμε όμορφες και ευγενείς καταστάσεις, όμως αντίθετα με αυτό που σκεφτόμαστε όταν δούμε με οποιονδήποτε τρόπο χασάπη στον ονειρικό μας κόσμο θα πρέπει σύντομα να περιμένουμε μια ευτυχισμένη περίοδο σε όλου

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι περπατάτε σε κατασκότεινο δρόμο ή εξοχή και το απολαμβάνετε, σημαίνει πως διαθέτετε όλα τα εφόδια που απαιτούνται για να βγείτε από μια δύσκολη θέση.

  • Ο πλανόδιος έμπορος, στα όνειρα εκφράζει ανησυχίες που μας διακατέχουν, όσον αφορά το μέλλον αλλά και πιθανές αμφιβολίες που έχουμε για τις ικανότητες μας.

  • Αν δείτε στο ύπνο σας ότι αποτελειώσατε ένα έργο ή μέρος έργου, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πρώιμα στη ζωή μια καταλληλότητα, και τι θα μπορέσετε να περάσετε τις μέρες σας όπως και όπου σας αρέσει.

  • Η παρουσία της διάρροιας στα όνειρα αποτελεί κακό οιωνό σε όλους τους παραδοσιακούς ονειροκρίτες.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος πάσχει από διάρροια, να περιμένετε στεναχώριες και οικονομικά προβλήματα, είτε για σας είτε για κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

  • Ένα σπάνιο πλέον όνειρο λόγω της απομάκρυνσης των ανθρώπων από την φύση, το στάρι , θεωρείται παραδοσιακά πολύ ισχυρό όνειρο στον ονειροκρίτη.

    Το σιτάρι, στα όνειρα, είναι σύμβολο πλούτου και συναισθηματικής πληρότητας.

Εγγραφή στο RSS - καρέκλες