Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

γδύνομαι

Αρχική » Tags » γδύνομαι

Ονειροκρίτης γδύνομαι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : γδύνομαι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ξεγύμνωμα - γύμνια - γδύσιμο

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι δεν φοράτε ρούχα, είναι προμήνυμα για σκάνδαλα και επιπόλαιες συναλλαγές. Αν στον ύπνο σας δείτε ότι γδύνεστε οικειοθελώς για οποιονδήποτε λόγο, αυτό σημαίνει ότι σύντομα ανήθικες πράξεις που έχετε κάνει στο παρελθόν θα αποκαλυφθούν και θα κατηγορηθείτε για αυτές.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρο σας δείτε κρυστάλλινα αντικείμενα που τα προσφέρετε ή σας τα προσφέρουν, θα έχετε ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας ζητήματα.

    Αν θαυμάζετε κάποιο κρυστάλλινο αντικείμενο, να περιμένετε θεαματική προαγωγή των επαγγελματικών σας.

  • Το να δείτε αυτοκράτειρα σημαίνει ότι θα σας γίνουν πολλές τιμές, αλλά η δημοτικότητα σας θα υποφέρει, γιατί ο πολύς εγωισμός σας θα σας παρασύρει εκεί που δεν πρέπει.

    Αν δείτε αυτοκράτορα και αυτοκράτειρα μαζί, το όνειρο θεωρείται άνευ σημασίας από τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι τσακώνεστε με άτομα του ίδιου φύλου τότε να ξέρετε ότι η φιλίες σας είναι ανθεκτικές, αν όμως δείτε ότι τσακώνεστε με άτομο του άλλου φύλου τότε να περιμένετε ότι η σχέση σας θα αποδειχθεί καταστροφική.

  • Η ξύστρα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά όνειρα επίλυσης, τα όνειρα δηλαδή τα οποία προμηνύουν το τέλος των κόπων ή των προβλημάτων μας με ευνοϊκή για εμάς ροπή.

  • Όταν το πεύκο εμφανίζεται στα όνειρα μας, Θα πρέπει σύντομα να περιμένουμε οικονομικούς και κοινωνικούς θριάμβους.

  • Αν κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου που βλέπετε είναι ένα ρολόι Δημόσιου κτιρίου (εκκλησιάς, Δημαρχείου, κλπ.), και σημαίνει τις ώρες «χτυπώντας τις καμπάνες της μνήμης», όπως λέει ο ποιητής, ήρθε η ώρα να σας αναθέσουν κάποιο σημαντικό και υπεύθυνο έργο που θα γίνει αιτία να ανεβείτε αισθητά στην ε

Εγγραφή στο RSS - γδύνομαι