Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

φρεσκάδα

Αρχική » Oneiro » φρεσκάδα

Ονειροκρίτης φρεσκάδα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : φρεσκάδα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ξυρίζω - ξύρισμα

Αν είστε άντρας και δείτε στον ύπνο σας ότι ξυρίζεστε, αυτή ή αίσθηση φρεσκάδα και ανανέωσης που σας προσφέρει το ξύρισμα στην πραγματική σας ζωή θα σας βρει και μέσα από αυτό σας το όνειρό. Βάρη θα φύγουν από πάνω σας και θα ανακουφιστείτε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι διατηρείτε και περιποιείστε ένα περιβόλι, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, να περιμένετε μεγάλα κέρδη σε ό,τι επιχειρήσετε.
    Ο περιβολάρης στα όνειρα των γυναικών συμβολίζει την ακλόνητη σταθερή και αδιατάρακτη ερωτική ή συζυγική σχέση.

  • Αν δείτε ότι φοράτε ένα καθαρό και καλοσιδερωμένο πουκάμισο, θα έχετε σταθερή αισθηματική ζωή και επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

    Αν στο όνειρο το πουκάμισο ήταν βρώμικο ή σκισμένο, προοιώνιζει στεναχώρια και δυσκολίες.

  • Η μαστίχα στο όνειρο συνδέεται με τον εγωκεντρισμό.
    Εάν είστε άντρας και δείτε ότι μασάτε μαστίχα πιθανό να περάσετε μία περίοδο εγωκεντρισμού η οποία να επηρεάσει αρνητικά τα επαγγελματικά σας.

  • Στην περίπτωση που δείτε στον ονειρικό σας κόσμο όπως οι ώμοι σας είναι φαρδύτεροι από ότι στην πραγματικότητα, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως δεν θα το βάλετε με τίποτα κάτω και θα κάνετε ό τι είναι δυνατό για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι καλλιεργείτε ένα χωράφι, χωρίς όμως να είστε αγρότης και στην πραγματικότητα τότε δυστυχώς σας περιμένουν πολλές δοκιμασίες μέχρι να κατορθώσετε να επιτύχετε τους στόχους σας.

  • Το όνειρο αυτό αποτελεί ένα κλασικό παράδειγμα ονείρου που ερμηνεύεται αντίστροφα.
    Το συναίσθημα αυτό όταν με κάποιον τρόπο το βιώνουμε στον ονειρικό μας κόσμο, θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα βάσανα και δυσκολίες σε όλους τους τομείς κατά τον ονειροκρίτη.

Εγγραφή στο RSS - φρεσκάδα