Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πριόνι

Αρχική » Tags » πριόνι

Ονειροκρίτης πριόνι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πριόνι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πριόνι

Ένα από τα όνειρα που η ερμηνεία του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά με το πέρασμα των αιώνων.
Καθώς οι πρώτοι ερμηνευτές του ονειροκρίτη ήθελαν το πριόνι να αποτελεί οιωνό πλούτου και ευτυχίας, οι νεότεροι ερμηνευτές έχουν βγει στο συμπέρασμα όπως ισχύει εντελώς το αντίθετο.

πριονίδι

Αν στο όνειρό σας δείτε είτε ότι περπατάτε πάνω σε πριονίδι, είτε ότι το μαζεύετε, είτε απλά εστιάζετε σε αυτό με κάποιον τρόπο, τότε σύντομα θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας που θα σας αναζωογονήσουν και θα σας τονώσουν.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρέχετε με λαχτάρα να ανταμώσετε πρόσωπο αγαπητό, σημαίνει πως ζείτε στερημένοι από ανθρώπινες σχέσεις, μοναχικά, εξαιτίας του απαιτητικού και αδέκαστου χαρακτήρα σας.

  • Λαμπάδα ή λαμπάδες αναμμένες με έντονο και γλυκό φως που προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα στο όνειρο συμβολίζουν ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σας όπως πλούτη, δόξα και γενικά επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ακόνι - ακονόπετρα, θεωρείται προμήνυμα στενοχώριας και χρειάζεται προσοχή στις ενέργειες σας, για να αποφύγετε μπλεξίματα και κακοτοπιές.

    Πιθανον να χρειαστεί να κάνετε ένα ανεπιθύμητο ταξίδι, ύστερα από ένα τέτοιο όνειρο.

  • Ο ορός όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας, μεταφράζεται περισσότερο σαν ελιξήριο, παρά σαν κάτι που χρειάζεστε επειδή είστε άρρωστος ή πρόκειται να αρρωστήσετε.

  • Αν δείτε ότι τρώτε χέλια, σε όνειρο, θα έχετε μεγάλη οικονομική επιτυχία από απρόσμενη πηγή.
    Αν δείτε ότι ψαρεύετε χέλι και σας ξεφεύγει, υπάρχει πιθανότητα ο σύντροφος σας να σας απατά.
    Αν δείτε ότι ψαρεύετε χέλι επιτυχώς, θα απαλλαγείτε από επιζήμιους φίλους.

  • Το αγιόκλημα με οποιονδήποτε τρόπο και να εμφανιστεί στον ονειρικό σας κόσμος, προμηνύει καλές αλλαγές.

    Στην περίπτωση που το δείτε στο σπίτι σας ή σε οικείο για εσάς χώρο να σκαρφαλώνει τον τοίχο, θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστες αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Εγγραφή στο RSS - πριόνι