Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πυροβολικό

Αρχική » Oneiro » πυροβολικό

Ονειροκρίτης πυροβολικό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πυροβολικό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Το λάδι συμβολίζει ευχάριστα συναισθήματα και ευημερία.

    Εάν δείτε ντενεκέδες ή δοχεία ή κουτιά που περιέχουν λάδι σε μεγάλη ποσότητα, πιθανό να σας συμβεί κάτι πολύ ευχάριστο που θα βελτιώσει σημαντικά την οικονομική σας κατάσταση.

  • Η παρουσία αισθημάτων και συναισθημάτων στα όνειρα υποδηλώνει κακή κατάσταση του νευρικού μας συστήματος και πολλές φορές προαναγγέλλει ή και πιστοποιεί ένα πρόβλημα υγείας που υπάρχει ή θα δημιουργηθεί στο άμεσο μέλλον.

  • Η παγίδα, ένα κατεξοχήν αγχωτικό όνειρο το οποίο συνήθως συγκαταλέγεται στους εφιάλτες, έχει πολλαπλές ερμηνείες αναλόγως των περιστάσεων οι οποίες υπάρχουν στο κάθε όνειρο ξεχωριστά.

  • Όταν η κιμωλία εμφανίζετε στο όνειρό μας, έχει ως σκοπό να μας βάλει να σκεφτούμε καλύτερα την γνώμη που έχουν οι άλλοι για εμάς.

  • Το ποντίκι στα όνειρα θεωρείται κακός οιωνός από τον ονειροκρίτη, και προοιωνίζει αρρώστιες και δυστυχία λόγω της κακής φήμης που έχει και στην πραγματική ζωή.

  • Η ξιφολόγχη όπως και να το κάνουμε αποτελεί ένα σπάνιο αντικείμενο στον ονειρικό μας κόσμο και μεταφράζεται συμβολικά.
    Είναι ένα σύμβολο που έρχεται για να μας προειδοποιήσει προκειμένου να αποφύγουμε δυσκολίες που θα βρεθούν μπροστά μας.

Εγγραφή στο RSS - πυροβολικό