Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

φωτεινός

Αρχική » Oneiro » φωτεινός

Ονειροκρίτης φωτεινός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : φωτεινός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πυροτέχνημα - πυροτεχνήματα

Ονειροκρίτης πυροτέχνημα - πυροτεχνήματα

Τα πυροτεχνήματα όταν κάνουν την εμφάνισή τους στα όνειρά μας, μπορεί να φαίνονται φανταχτερά και φωτεινά, είναι όμως παραπλανητικά, καθώς είναι ένα σημάδι πως ενώ θα πάρετε χαρές και καλές ειδήσεις, σύντομα θα μεταμορφωθούν σε λύπες, βάσανα, καθώς και σε ανούσιες σχέσεις.

Σχετικά όνειρα

  • Η μάχη συμβολίζει αναστάτωση και βίαιες αλλαγές.

    Εάν δείτε ότι συμμετέχετε σε πόλεμο και βιώνετε έντονα συναισθήματα άγχους και πανικού τότε θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σας τις οποίες δεν έχετε επιλέξει εσείς.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ένα πρόσωπο ξένο που είναι ωραίο και εντυπωσιακό, να περιμένετε επιτυχίες στα αισθηματικά σας.
    Αν δείτε πρόσωπο άσχημο και αποκρουστικό, σύντομα θα περάσετε μια οδυνηρή ερωτική απογοήτευση.

  • Αν και τα όνειρα σχετικά με τα χρήματα μπορεί να είναι πολύ προσωπικά, συχνά αποτελούν ενδείξεις για την οικονομική κατάσταση και τη στάση του ατόμου προς τα χρήματα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πολλά από αυτά τα ευτελούς αξίας νομίσματα, να περιμένετε ραγδαία βελτίωση των οικονομικών σας και εντυπωσιακές επιτυχίες στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κερδίσατε κάποιο βραβείο, τότε θα ανταμειφθείτε για κάποια καλή πράξη που θα πράξετε.
    Αν δείτε ότι δίνετε εσείς το βραβείο, τότε θα αντιμετωπίσετε μερικές δυσκολίες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κομήτη να σχίζει το στερέωμα, θα σας συμβούν γεγονότα συνταρακτικά που μπορεί να είναι εξαιρετικά ευχάριστα ή και εξαιρετικά δυσάρεστα.

Εγγραφή στο RSS - φωτεινός