Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σαπουνόφουσκα

Αρχική » Oneiro » σαπουνόφουσκα

Ονειροκρίτης σαπουνόφουσκα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σαπουνόφουσκα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία γυναίκας στα όνειρα ερμηνεύεται ανάλογα με την ηλικία, το χρώμα των μαλλιών της, τη διάθεση που δείχνει απέναντι μας και τη διάθεση που εμείς έχουμε απέναντι σ' αυτήν.

  • Αν ονειρευτείτε κάποια γιορτή, σημαίνει πως ευχάριστοι και ενδιαφέροντες ξένοι θα δεχτούν τη φιλοξενία σας. Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας.

  • Όταν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πάνω σε μια έδρα οποιασδήποτε μορφής τότε να είστε σίγουροι ότι θα συναντήσετε δυσάρεστα γεγονότα στις προσωπικές σας υποθέσεις.

  • Η κοπέλα που εμφανίζετε στο όνειρό μας είναι ένα σημάδι ερωτισμού.
    Αν η κοπέλα που εμφανίζετε έχει κακή όψη και αίσθηση όμως, το όνειρο αποτελεί έναν οιωνό κακό, καθώς θα πρέπει να περιμένετε δυσάρεστα νέα από ένα δικό σας άτομο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αλογόμυγες, τότε άνθρωποι, που την ύπαρξη τους έχετε προ πολλού λησμονήσει, θα παρέμβουν στη ζωή σας με τρόπο ενοχλητικό.

  • Το κόκκινο είναι ένα χρώμα με πάθος με έντονους ονειρικούς συμβολισμούς.

    Ένα χρώμα που σας φωνάζει ότι κάτι θα βγει πολύ σύντομα και υπόσχεται να σας αλλάξει τη ζωή.

Εγγραφή στο RSS - σαπουνόφουσκα