Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κομψός

Αρχική » Tags » κομψός

Ονειροκρίτης κομψός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κομψός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

σκουλαρίκια

Ονειροκρίτης σκουλαρίκια

Όταν ονειρευτείτε σκουλαρίκια, η ερμηνεία του ονείρου εξαρτάται συνήθως από το συμβολισμό που έχουν για εσάς τα σκουλαρίκια.Στο όνειρο τα σκουλαρίκια αποτελούν σύμβολο υποκρισίας, συναισθηματικής κενότητας και ερωτικής απιστίας.

Σχετικά όνειρα

  • Από τα πολύ παλιά χρόνια το άλεσμα με οποιονδήποτε τρόπο όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, αποτελεί έναν καλό οιωνό.
    Σε μία μόνο σπάνια περίπτωση το άλεσμα προμηνύει δυσκολίες και αυτή είναι όταν δείτε ότι αλέθεται πιπέρι.

  • Ο νεροχύτης είναι διφορούμενο σύμβολο στα όνειρα και εξαρτάται από την κατάσταση που θα τον δούμε.

    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρο νεροχύτη καθαρό και αστραφτερό τότε η περίοδος που διανύετε ή θα διανύσετε θα είναι ήρεμη, ανέμελη γεμάτη χαρούμενα γεγονότα.

  • Η παντόφλα, στα όνειρα, είναι ένας οιωνός αισθηματικής απογοήτευσης και συναισθηματικής διάψευσης.

    Αν δείτε στο όνειρο σας ότι φοράτε παντόφλες που σας είναι άβολες και μικρές, να περιμένετε στην ερωτική σας ζωή δυσχέρειες που θα διαρκέσουν.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γράφετε ένα γράμμα σε κάποιον, τότε τα πράγματα που έχετε βάλει σκοπό να πετύχετε, θα επιτευχθούν και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας συστημένο γράμμα, είναι σημάδι ότι χρηματικά ζητήματα θα γίνουν αφορμή για να χαλάσουν σχέσεις πολλών χρόνων.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας έναν θηριοδαμαστή την ώρα που δαμάζει ζώα, αυτό σημαίνει πως θα βρεθεί άνθρωπος που Θα σας συμφιλιώσει με τους εχθρούς σας.

  • Το κλάμα και τα δάκρυα στα όνειρα συνήθως έχει αντίθετη έννοια και θεωρείτε παραδοσιακά ως προάγγελος χαράς και ευημερίας.

    Όσο περισσότερο το κλάμα και τα δάκρυα που χύνετε και όσο πιο ακράτητα κλαίτε τόσο μεγαλύτερη η χαρά, οι επιτυχίες και οι απολαβές που θα πάρετε.

Εγγραφή στο RSS - κομψός