Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αιδοίο

Αρχική » Tags » αιδοίο

Ονειροκρίτης αιδοίο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αιδοίο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

σπηλιά

Το πιο εύκολο πράγμα όταν ακούμε για σπηλιά είναι το μυαλό μας να πάει στην συμβολοποιημένη ερμηνεία αυτής από την κλασική ψυχανάλυση και συγκεκριμένα στον Σιγκμουντ Φρόιντ που ήθελε την σπηλιά να συμβολίζει το αιδοίο της γυναίκας.

Σχετικά όνειρα

  • Το φιλί στα όνειρα έχει πολλαπλές ερμηνείες και έχει σχέση με τα άτομα τα οποία εμπλέκονται, καθώς και την "αίσθηση" που μας αφήνει το εν λόγω όνειρο.

  • Αρχιτέκτονες που εκπονούν σχέδια, στα όνειρα σας, σημαίνουν αλλαγές στις επιχειρήσεις σας, που πιθανόν να καταλήξουν σε χασούρα για σας.

    Για μια νέα γυναίκα που θα δει αρχιτέκτονα, σημαίνει πως θα απογοητευθεί στις φιλοδοξίες και τις προσπάθειες της για έναν ευνοϊκό γάμο.

  • Αν στον ύπνο σας έχετε αυτήν τη αίσθηση ξεγνοιασιάς και απελευθέρωσης, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο του ονείρου, τα πράγματα δεν είναι και τόσο θετικά, καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με βάσανα και δυσκολίες σύντομα.

  • Η λεοπάρδαλη συμβολίζει επίθεση εναντίον μας και αρνητικές καταστάσεις.

    Εάν δείτε στο όνειρο λεοπάρδαλη να τρέχει, να τρώει ανέμελη τότε να περιμένετε επιθέσεις από άτομα που θεωρείτε ικανά και έξυπνα άρα και επικίνδυνα για εσάς.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κούκλα, σημαίνει ότι θα πέσετε θύμα της γοητείας ατόμου δόλιου και πλάνου, με το οποίο θα γνωρίσετε μια περίοδο πρόσκαιρης ευτυχίας, που αργότερα θα πληρώσετε ακριβά.

  • Από τα πολύ παλιά χρόνια μία ημερομηνία για την εμφάνιση του αμονιού στα όνειρά μας.
    Το όνειρο αυτό αποτέλεσμα σημάδι πως διανύετε μία περίοδο πού είστε πολύ αποφασισμένος να υλοποιήσετε ακόμα και τα πιο παράλογα σχέδια σας.

Εγγραφή στο RSS - αιδοίο