Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ανατομικό

Αρχική » Tags » ανατομικό

Ονειροκρίτης ανατομικό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ανατομικό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν το βράδυ στον ύπνο σας δείτε ξάστερο νυχτερινό ουρανό,βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο. Αυτό σηματοδοτεί πως σύντομα τα βάσανά σας θα τελειώσουν. Ήρθε ο καιρός να απαλλαγείτε από τις δυσκολίες του παρελθόντος καθώς μπροστά σας ανοίγεται ένας δρόμος γεμάτο ευημερία και απολαύσεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε έντονη φαγούρα στα χέρια ή στο πρόσωπο, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πλούτη.

    Εάν όμως δείτε ότι έχετε φαγούρα σε άλλα σημεία στο σώμα σας, σημαίνει ότι θα συναντήσετε εμπόδια και δυσκολίες.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι ψαρεύετε και πιάνετε πολλά ψάρια, θα έχετε μεγάλες επιτυχίες στον επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα.

    Αν δείτε ότι δεν είναι καλή η ψαριά ή τα ψάρια είναι πεθαμένα, να περιμένετε αποτυχίες και βάσανα.

  • Αν στον ύπνο σας σάς χαϊδεύει ένα αεράκι δροσερό, τότε απλά σας δηλώνει το όνειρό σας ότι ήρθε η ώρα σας να ξεκουραστείτε.
    Έγνοιες - βάσανα που σας έχουν ταλαιπωρήσει και παρελθοντικές καταστάσεις που σας κρατάνε "πίσω" θα ξεπεραστούν σας αεράκι!

  • Αν ονειρευτείτε μιαν ανθοδέσμη με όμορφα και πλούσια χρώματα, σημαίνει κληρονομιά από κάποιον πιθανόν άγνωστο και πλούσιο συγγενή.

    Η ανθοδέσμη στα όνειρα των ανύπαντρων, σημαίνει ευχάριστες, εύθυμες συναθροίσεις και διασκεδάσεις που θα οδηγήσουν σε φλερτ.

  • Όταν οι ηλικιωμένοι εμφανίζονται στα όνειρά μας, αποτελούν σημάδι σύντομης αποτυχίας σε όλους τους τομείς.

    Στην περίπτωση τώρα που βλέπετε τον εαυτό σας γερασμένο ή να γερνάει ταχύρυθμα, το όνειρό σας σηματοδοτεί το πεσμένο σας ηθικό.

Εγγραφή στο RSS - ανατομικό